Vezeték nélküli headset aktív zajszűréssel

A Bluetooth fülesek kiválóan használhatók telefonnal, de sokan nem szeretik őket, mert tartanak attól, hogy esetleg a hangminőség nem lesz elég jó. A Jabra Supreme+ aktív zajszűréssel is rendelkezik, hogy ne csak rugalmas használatot nyújtson, hanem hangban is a legjobbat adja.

jabra_supreme_plus_3.jpg

 

A headset természetesen a Bluetooth szabványt használja, így nemcsak telefonnal, hanem táblagéppel és notebookkal is kiválóan lehet használni – sőt, ha rendelkezünk USB-s adapterrel, akár még asztali számítógéppel is kiválóan együtt tud működni. Az egy töltéssel akár 15 napos készenléti időt és 6 órányi beszélgetést biztosító eszköz a BT szabvány lehetőségeit kihasználva akár nyolc készülékhez is tud csatlakozni, amelyek közül szimultán kettőt tud kezelni. Szintén a BT szabvány lehetőségeinek maximális kihasználását jelenti, hogy a hatótávolság akár 10 méter is lehet.

jabra_supreme_plus_2.jpg

A fülest egy rugalmas horog tartja a helyén, amely kétféle méretben is megtalálható a pakkban. A tapasztalatunk szerint ezt a megoldást kicsit szokni kell, de rövid idő alatt teljesen el lehet feledkezni arról, hogy a mindössze 18 grammos kütyü a fülünkön lenne – stabilitás szempontjából pedig vitán felül a horog jelenti a legjobb választást, nem kell aggódni amiatt, hogy akár gyaloglás akár vezetés közben leesne az apróság a helyéről.

A használatot a híváskelező és hangerőszabályzó gombok valamint a hanghívás lehetősége teszi kényelmesebbé, a hangminőséget pedig a Noise Blackout és az ANC zajszűrő technológiák javítják fel. Előbbi passzív, utóbbi aktív megoldással szűri ki a környezeti zajokat, hogy teljesen a beszélgető partnerünkre tudjunk koncentrálni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

157653: Jabra Supreme+ headset