Fotós hátizsákok „kicsiknek” és „nagyoknak”

A Hama Miami sorozatába tartozó fotós táskák között az is talál magának megfelelő modellt, aki kevés kiegészítővel rendelkezik, és az is, aki egy komplett „szekrényt” szokott magával cipelni.

hama_mia_1.jpg

A sorozat legkisebb tagja az 5 literes űrtartalommal rendelkező és mindössze 600 grammos Miami 150 III. A táska belső tere rengetegféleképpen variálható: összesen nyolc kivehető panellel lehet testreszabni a rekeszek méretét, hogy biztosan mindegyik rész a saját eszközparkunkhoz passzoljon. A táska hátulján külön zsebet alakítottak ki táblagépek számára – a maximális méret 10,2 col. Az apróságok számára elöl két cipzáras rekeszt kapunk, de a táskáról természetesen nem maradt le a két oldalsó háló sem, amelyekbe félliteres palackot vagy kisebb állványt tehetünk. A táska anyaga poliészter, amely kiválóan ellenáll a víznek, ha pedig koszos lesz, akkor egyszerűen le tudjuk törölni.

hama_mia_2.jpg

Méretben a következő változat a 12 literes és 950 grammos Miami 190 III; ez a modell tényleg olyan, mintha csak a 150-es felnagyított verziója lenne. A főbb jellemzők azonosak: az elválasztó rekeszek száma, az extra zsebek száma és elhelyezkedése valamint a táblagépek tárolására szolgáló rekesz is ismerős lehet a kistestvértől.

hama_mia_3.jpg

A legnagyobb típusnak viszont nemcsak az űrtartalma nőtt meg, hanem más konstrukcióról van szó: a táska kerekeket és fogantyút is kapott, hogy akkor is kényelmesen magunkkal tudjuk vinni a felszerelést, ha nehéz. És valóban, 15 „literbe” már sok minden fér, hát még ha azt is hozzávesszük, hogy ebbe a táskába már nemcsak táblagépet, hanem akár 15 colos kijelzővel szerelt notebookot is bele tudunk tenni. A kamera és az objektívek számára kialakított hely ennél a típusnál is nyolc panel segítségével variálható, így a berendezéssel biztosan nem lesz problémánk.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

139856: Fotós hátizsák „Miami 150 III”, fekete

139855: Fotós hátizsák „Miami 190 III”, fekete

139854: Fotós hátizsák „Miami 200 III”, fekete