Ajándékötlet karácsonyra: SanDisk iXpand Flash Drive

Az iPhone-ok tárhelye memóriakártyával nem bővíthető, de ez nem jelenti azt, muszáj elférnünk annyi helyen, amennyit a telefon kínál. Többféle külső megoldás létezik, van például WiFi-s pendrive, de olyan típus is, amit közvetlenül a telefonhoz csatlakoztathatunk. A SanDisk iXpand ez utóbbi kategóriába tartozik.

ixpand_flash_drive_front3.jpg

Az iXpand Flash Drive 32, 64 és 128 GB-os kapacitással elérhető, különlegessége pedig az, hogy a normál USB csatlakozó mellett Lightning dugasz is kerül rá. A két interfész egyszerre természetesen nem használható, viszont a kialakítás lehetővé teszi, hogy a mobil tárhelyét szükség esetén egyetlen mozdulattal kibővítsük. A kütyü kialakítása érdekes: a skorpiófarokként visszahajló rész azonban fontos funkciót hordoz, mert vele biztosítható, hogy a stick minél kisebb helyet foglaljon el akkor, amikor a telefonhoz csatlakozik.

ixpand_1.jpg

A SanDisk iXpand USB 3.0-s, sebességére így nem lehet panasz: írásnál akár 50, olvasásnál pedig akár 90 MB/s-os tempót is elérhető vele, ami azt jelenti,hogy a 64 GB-os verzió teljes tartalma kevesebb mint negyed órán belül számítógépre másolható.

Hasznos extra az iTunes Store-ból letölthető alkalmazás, amely nemcsak médialejátszóként szolgál, hanem a telefonon lévő adatokról biztonsági mentéseket is készíthetünk vele, az iPhone-nak készített fotók tekintetében akár teljesen automatikusan is. iPhone-nal rendelkező családtagoknak, barátoknak tökéletes ajándék!

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

173327: SanDisk iXpand USB Stick, Apple Lightning, 32 GB

173328: SanDisk iXpand USB Stick, Apple Lightning, 64 GB

173329: SanDisk iXpand USB Stick, Apple Lightning, 128 GB