Nemcsak a kütyü fontos, hanem az is, amiben viszed!

Ha azt gondolod, hogy a tökéletes notebook kiválasztása után már nincs is más dolgod, mint használni az újdonsült családtagot, akkor nagyon tévedsz! Főleg, ha játékgépet vettél, amivel LAN-partikra is sokat fogsz járni; kell ugyanis még egy táska is, amibe a gépen kívül a fontos kiegészítők is elférnek!

hama_urage_hatizsakok_1.jpg

Természetesen ilyen táskát a Hama is kínál, a játékosok számára készített típusok pedig a uRage termékvonalba tartoznak. Három modellt mutatunk, amelyek akár a karácsonyfa alatt is nagyszerűen mutatnak: a uRage ESS, uRage Soldier és iRage Illuminated egyaránt remek ajándékok lehetnek.  A három táska igazából egyébkétn csak a mintában különbözik, anyagában és kialakításában azonos termékekről van szó.

hama_urage_hatizsakok_2.jpg

A poliuretán külső erős, könnyű tisztítani és még vízlepergető hatással is rendelkezik. A táskák párnázott hátsó része és az állítható pántok kényelmes viselést biztosítanak, a belső elrendezés pedig ideális ahhoz, hogy a notebookot és az egyéb kütyüket elrendezzük. A nagyobb zsebben a laptop számára saját zsebet is kialakítottak (mégpedig akkorát, hogy akár egy 17 colos notebook is elfér benne), a kisebb, különálló rekesz érdekessége pedig az, hogy kicipzározás után teljesen előre nyitható. A kábelek és az apróságok tárolásához több belső zsebet is kapunk, így legyen bármennyi kütyünk is, biztos hogy a táskákban mindig patinás rendet tarthatunk.

hama_urage_hatizsakok_3.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

101288: Gaming hátizsák "uRage ESS"

101289: Gaming hátizsák "uRage Illuminated"

101290: Gaming hátizsák "uRage Soldier"