Két Xavax személymérleget mutatunk

Ha a békebeli forgótárcsás mérleg jól ismert kattogó hangjától téged is kiráz a hideg, és szívesebben néznéd meg inkább egy LCD-kijelzőn, hogy éppen hány kilót nyomsz, akkor vess egy pillantást a Xavax mérlegeire!

hama-xavax-t.jpg

Karácsony az ünneplésről szól, a családok összegyűlnek, a rokonok meglátogatják egymást. Az együtt töltött idő mellett az ajándékoké a főszerep, de természetesen az ünnepek a kiadós ebédek és vacsorák végeláthatatlan sorát is magukkal hozzák – amivel nincs is semmi baj, viszont az ünnepek után nem árt, ha viszonylag gyorsan visszarázódunk súlyügyileg (is) a „rendes” kerékvágásba. A Xavax mérlegekkel nyomon követhetjük, hogy hol tartunk éppen a folyamatban.

hama-xavax-2.jpg

A gyártó termékei többféle mintával kaphatók, belül viszont mindegyik típus ugyanazt tudja: négy számjegyű (3 egész és 1 tizedes jegy), modern LCD-kijelzőt kapunk, 150 kg-os legnagyobb mérhető tömeg mellett, és még a pontossági is egészen kiváló, mindössze 0,1 kg. A mérlegek felülete 28×28 cm, vastagságuk viszont csupán 2 cm, így bármelyik szekrényben vagy polcon könnyen találunk helyet a kiválasztott típus számára. A kényelmes használatot automatikus nullázás, automatikus aktiválás és automatikus kikapcsolás funkció segíti, így elég csak előkapni a kütyüt, ha látni szeretnénk, mennyit számított a tegnap délutáni séta. Vagy az esti bejgli.

hama-xavax-1.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

95316: Xavax személymérleg "Kolibri"

95317: Xavax személymérleg "DENA"