Sportolj te is Bluetooth fülhallgatóval!

A Hama háromféle színben megvásárolható fülhallgatója nemcsak kiváló hangminőséget és kábelek nélküli szabadságot ígér, hanem izzadságálló bevonatának köszönhetően tartósságot is.

hama-clip-on-1.jpg

Nagyon sokan vannak, akik sportolás közben szeretnek zenét hallgatni – mások pedig akkor intézik a hosszabb beszélgetést a barátokkal, amikor éppen a futópadon sétálnak. Ilyen helyzetekben a vezetékes fülhallgató helyett tanácsos bluetoothos fülhallgatót használni, és nemcsak a kényelem miatt, hanem azért is, mert ha nincs kábel, amibe véletlenül bele tudnánk akadni, akkor azzal a baleseteket is megelőzhetjük.

A Hama Clip-On Sport sorozata háromféle modellt foglal magába. Ezek tudás alapján nem térnek el egymástól, csak színben van különbség. A Clip-On Sport fülhallgató egyik legfontosabb jellemzője az, hogy könnyű – így pár perc után észre sem fogjuk venni, hogy a fülünkben van, és persze attól sem kell tartani, hogy futás közben kiesnének a hangszórók a helyükről. Utóbbiról a csomagban található, háromféle méretű (szilikon) fülpárna szett is gondoskodik. A kütyü borítása mérsékelten vízálló, és nem tesz benne kárt az izzadság sem.

hama-clip-on-2.jpg

A Bluetooth kapcsolat előnye, hogy a fülhallgató egyszerre akár két készülékhez is tud kapcsolódni szimultán, ilyenkor természetesen, ha bejövő hívás érkezik, akkor a fogadó eszköz kap prioritást. A füles zsinórján lévő gombokkal a hangerőszabályzáson túl a zenelejátszást és a hívásokat is tudjuk kezelni, a kiváló hangminőségről pedig zenelejátszás közben az A2DP technológia gondoskodik.

Egy töltéssel 4 órányi beszélgetési időt és 180 órányi készenléti időt kapunk, a kategóriában mindkét érték jónak számít. Az akkumulátort bármilyen micro-USB-s töltővel vagy számítógépre csatlakoztatott kábellel is fel tudjuk tölteni, nagyjából két óra alatt.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

177094: Hama sztereo Bluetooth headset „Clip-On” Sport, fekete

177095: Hama sztereo Bluetooth headset „Clip-On” Sport, sárga

177078: Hama sztereo Bluetooth headset „Clip-On” Sport, kék