Knallbunt 2.0 egerek: nem kell mindent túlvariálni!

Ha a különleges színvilágot nem számítjuk, akkor a Hama Knallbunt egerek teljesen hétköznapi vezeték nélküli egerek, de pont ez bennük a jó.

hama-knallbunt-2.jpg

Ha a notebook, a számítógép vagy esetleg a tévé mellé neked is szükséged van egy egérre, viszont eleged van abból, hogy minden gyártó csak unalmas, szürke és fehér kütyüket tart a kínálatában, akkor vess egy pillantást a Hama Knallbunt egerekre. A kék-fekete, piros-fekete és sárga-kék színben is válaszható kütyü tudás alapján az egyszerűbb példányok közé tartozik, de az alapnál azért nagyobb a tudása: vezeték nélkül kommunikál (a vevő egy USB-s nano egység), optikai érzékelőjének érzékenysége 1000, 1500 vagy 2000 DPI is lehet, a hatékony munkavégzést pedig hét gombbal is segíti.

hama-knallbunt-1.jpg

Az ergonomikus kialakításnak hála az egész napos használat sem fárasztja ki túlságosan a csuklót, az oldalsó részen lévő gumi pedig a csúszásmentességet biztosítja. Az egér két darab AAA méretű elemmel működik, amelyek a tömeget is növelik – ez inkább előny mint hátrány, hiszen a finomabb mozgásokhoz általában jobb, ha van tömege a beviteli eszköznek. A rendelkezésre állási idő az automatikus ki- és bekapcsolásnak köszönhetően minimum hónapokban mérhető, de ha használjuk az egér hasán lévő bekapcsoló gombot, akkor még az egy év is könnyen elérhető.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

86543: Színes optikai egér „Knallbunt 2.0” (kék/fekete)

86544: Színes optikai egér „Knallbunt 2.0” (piros/fekete)

86545: Színes optikai egér „Knallbunt 2.0” (sárga/kék)