Profi uRage kiegészítők

Karácsonykor végre mindenkinek lesz pár napja arra is, hogy elmélyedjen kedvenc számítógépes játékában. Hogy a kaland ne csak holmi maszatolás legyen, a karácsonyfa alatt érdemes néhány profi kiegészítőnek is helyet szorítani.

hama_g_t.jpg

Azzal valószínűleg majdnem mindenki egyetért, hogy a perifériák közül az egér a legfontosabb. A uRage elég nagy portfólióval rendelkezik, mi most a legprofibb kütyüt, a Reaper Revolutiont ajánljuk. Kifejezetten RPG és FPS játékokhoz fejlesztették ki, így olyan kiváló tulajdonságokkal bír, mint a vezetékes összeköttetés, a 8200 DPI-s Avago érzékelő vagy a gombok alatt megbújó Omrom mikrokapcsolók. Az érzékenység természetesen állítható, és az összesen 13 gomb funkcióját is személyre szabhatjuk – akár úgy is, hogy minden játéknál más és más kiosztást állítunk be. Az igazán profik az egér tömegére is érzékenyek, így a Reaper Revolution hasában lévő üreg és hét súly segítségével még ezt a tulajdonságot is pontosan az egyéni ízléshez lehet igazítani.

hama-g-3.jpg

Billentyűzetből is széles a választék; szerintünk az egyik legjobb uRage termék ezen a fronton az Exodus Macro. Mindegy, hogy RPG, FPS, RTS vagy MMO típusú játék a kedvencünk, a klaviatúra nem fog csalódás okozni! A billentyűzet összesen 113 gombbal rendelkezik, amelyek között 11 olyan is van, amit programozni lehet: nehéz vagy egyenesen megjegyezhetetlen a legjobb csel a FIFA-ban? Sosem jön össze a trükkös rugás? Ilyen gondunk többé nem lesz! És olyan sem, hogy véletlenül kilépünk a Windowsba, mert a Win-t egyetlen mozdulattal letilthatjuk! A gombok természetesen mechanikusak, és még háttérvilágítást is kaptak, amely kék, piros és lila színű is lehet.

hama-g-1.jpg

A Hama monitort nem gyárt, így a képi világra nincs ráhatása; a SoundZ 7.1 Gaming Headsettel viszont arról gondoskodik a gyártó, hogy a hang rendben legyen. A fejhallgató 7.1-es térhatás imitálására is képes, a zárt kialakítás pedig nemcsak kényelmes, hanem a külső zajokat is egész jól szűri. A nagyméretű hangszórókból adódóan a mély hangok is teltek, az élményt azonban csak fokozza, hogy a hangszórók a mély hangoknál vibrálnak is (ez a funkció zenehallgatáshoz viszont természetesen kikapcsolható).

hama-g-2.jpg

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113749: Gaming „uRage Reaper Revolution” lézeres egér, 8200 DPI

113739: Gaming billentyűzet „uRage Exodus Macro”

113746: Gaming Headset „uRage SoundZ” 7.1