Pápaszemet a telefonra!

Ismersz valakit, aki sokat fényképez a telefonjával? Vagy éppen te vagy az, aki rengeteg fotóz mobillal? Akkor mutatunk egy olyan ajándékötletet, amellyel garantáltan sikert fogsz aratni!

hama-ob-3.jpg

Ha te is szoktál fotózni a telefonoddal, akkor biztosan megtapasztaltad már, hogy a legtöbb mobillal nagyon jó képeket lehet készíteni, azonban az objektív – a felépítésből adódóan – nem igazán sokrétű egyetlen készüléknél sem. A gyártók próbálkoznak a dupla optikás megoldással, amivel tényleg tudnak javítani a helyzeten, mi viszont mutatunk egy sokkal jobb alternatívát, mégpedig a Hama direkt telefonokhoz fejlesztett objektív szettjének személyében.

hama-ob-2.jpg

A helyes kis csomagban érkező szett két rögzítőt és ötféle előtétlencsét tartalmaz, amivel a beépített kamera tudását alaposan felturbózhatjuk. A lencsék használata egyszerű: csak be kell tekerni az objektívet az egyik rögzítőbe, majd fel kell csíptetni vele együtt a kamera lencséje elé. A Hama készletében 180 fokos fisheye objektív, 0,65×-ös nagylátószögű objektív, 2× zoom, makró és polarizációs szűrő található. Az objektívek fényáteresztő képessége kiváló, így használatuk a képminőséget jelentősen nem befolyásolja.

hama-ob-1.jpg

Az apró rögzítések minden telefonnal kompatibilisek, és mivel kettő is van belőlük a készletben, a cserélgetés sem nehézkes. Plusz előny az is, hogy ha valamelyik két előtét lencsére gyakran van szükség, akkor azokat villámgyorsan tudjuk váltogatni a mobilon. A Hama szettjének további előnye a piacon kapható egyéb megoldásokkal összevetve még az is, hogy a szetthez egy kisméretű táskát is kapunk, amely nagyban megkönnyíti a szállítást.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

44339: Objektív szett 5in1, univerzális