Kijelzővédő fólia iPhone X-hez

Az iPhone X kijelzőjén lévő kivágás megosztja a felhasználókat, van aki szerint mindennél látványosabb az újítás, mások szerint viszont csak egy bosszantó, zavaró dologról van szó – az érdekes a dologban az, hogy a kijelzővédő fóliákról is, általánosságban, ugyanígy vélekedünk.

hama_pemium_3d_kvf.jpg

Kétségtelen, hogy a a fólia mellett és ellen is szólnak érvek, de talán mellette szól a több dolog! Egy fólia sokkal jobb, mint a tok, mert miközben védelmet nyújt, a telefon formáját és vastagságát nem változtatja meg, és a dizájn is marad olyan, mint amilyennek az a tervezők elképzelték. A fólia ellen leginkább csak az szól, hogy a védelem, amit nyújt, messze nem teljes; az OLED-et valóban óvja a sérülésektől, viszont ha a telefon leesik, akkor a sarkai vagy a hátlapja teljesen védtelenek maradnak. Persze ha ez nem így lenne, akkor a fóliát toknak hívnák…

Viszont ha az előnyöket és hátrányokat összeadjuk, akkor az is világosan kirajzolódik, hogy a fólia adja a legjobb kompromisszumot: olcsó, a használatot nem befolyásolja és a kijelzőt mégiscsak védi a karcoktól és valamennyire a töréstől is. A Hama „Premium 3D” fóliája iPhone X-re (is) elérhető, 0,33 mm-es vékonyságának köszönhetően pedig felhelyezés után szinte teljesen meg is feledkezhetünk róla. A fólia anyaga üveg, amely a karcoknak kiválóan ellenáll, viszont nem növeli jelentősen a tükröződést, és nem befolyásolja az érintőkijelző reagáló képességét sem.

Az előre vágott forma tökéletesen illeszkedik a telefon előlapjára, formájából adódóan pedig még az éleket is védi. A felhelyezését a csomagban lévő segédeszközök könnyítik meg: velük garantáltan buborékmentesen lehet feltenni az üveget a telefon mobilra. A Hama a tisztításra is gondolt, erre a célra, az alapcsomag részeként, egy mikroszálas törlőkendő szolgál.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

178923: Hama kijelzővédő edzett üvegfólia „Premium 3D” Apple iPhone X-hez