Töltsd a telefonodat vezeték nélkül!

És válaszd a Hama adapterét, amely nemcsak normál sebességű töltésre, hanem gyorstöltésre is alkalmas. Ha a töltőre teszed a telefont, az akku mindig a toppon lesz!

hama-qi-ufc-1.jpg

A Hama két új vezeték nélküli töltőt dobott piacra, amelyek a Qi szabványt használják. A két töltő külsőre és belsőre is egyezik, eltérés csupán abban van közöttük, hogy az egyik fekete, a másik pedig fehér színű – így mindenki azt a verzió választhatja magának, amelyik a legjobban passzol telefonjához vagy az asztalán lévő más tárgyakhoz. A vezeték nélküli töltőket a legtöbbször nem szokták túlvariálni, ezt szerencsére nem tették meg a Hamánál sem; a Qi Ultra Fast töltők korong formájúak, 100 mm-es átmérővel és 7,5 mm-es magassággal rendelkeznek. És persze a Hama felsőkategóriás termékeinél megszokott, prémium anyagválasztás is jellemző rájuk.

hama-qi-ufc-2.jpg

A töltők USB csatlakozón keresztül kapják a tápfeszültséget; a csomagban lévő kábelt USB-s töltőfejhez illetve számítógép USB-s csatlakozójához egyaránt hozzáköthetjük. Egy állapotjelző LED is került rájuk, amely jelzi, ha a telefon teljesen feltöltött. Nemcsak a telepítés, hanem a használat is egyszerű: ha feltesszük a telefont a töltőre, akkor a töltés automatikusan elindul, ha pedig levesszük a mobilt, akkor magától le isáll.

A kütyük legnagyobb érdekessége az, hogy nemcsak 5 voltos, hanem 9,7 voltos feszültséggel is tudják tölteni a telefonokat, így a vezeték nélküli szabadság és a gyorstöltés előnyeit egyszerre élvezhetjük. Ha a mobil támogatja, akkor a töltés az 5 voltos, 2 amperes vezetékes töltők sebességénél is gyorsabb lehet; de az elektronika természetesen gondoskodik arról, hogy minden telefon a neki megfelelő tempóban kapja az energiát.

 

A bejegyzésbenb szereplő termék(ek):

178270: Vezeték nélküli, indukciós „Qi Ultra Fast” töltő, 1,5 A (fekete)

178271: Vezeték nélküli, indukciós „Qi Ultra Fast” töltő, 1,5 A (fehér)