Egy töltő mind helyett!

A rengeteg kütyü töltése egyre több háztartásban okoz gondot: lassan nincsen annyi konnektor, amennyire egy átlagos családnak szüksége lehet. A megoldás egy töltőállomás!

hama_usb_toltoallomas.jpg

Egy kütyünek nem kell mindig érdekesnek lennie, néha elég az is, ha roppant hasznos. A Hama USB-s töltőállomásával éppen ez a helyzet: a szerkezet ugyanis egy olyan apró, funkcionális doboz, amely egyszerre akár öt készüléket is fel tud tölteni úgy, hogy csak egyetlen konnektort foglal el a lakásban. Egy négytagú család könnyen kihasználhatja a benne rejlő lehetőségeket, hiszen a sok telefont, az okosórát és a táblagépeket jellemzően mindenki délután/este töltené fel, így töltőállomás nélkül könnyen kialakulhat némi tumultus.

A töltő öt csatlakozója közül négy USB Type-A típusú, vagyis olyan, mint ami más USB-s töltőkön is megtalálható, míg az ötödik dugasz USB-C, hogy a modernebb eszközöket is tudjuk a saját kábelükkel használni. A töltőállomás nemcsak azért jó, mert sok készüléket lehet vele feltölteni egyszerre, hanem azért is, mert a töltés folyamata gyors: a kütyü egyik csatlakozója támogatja a QuickCharge 3.0 technológiát is. A gyorstöltő csatlakozó és az USB-C csatlakozó 3-3 amper leadására képes, a többi csatlakozónál pedig 2,4 amper a maximum – emellett a töltés sebességét az befolyásolja még, hogy az összes csatlakoztatott készülékre egyszerre legfeljebb 8 amper juthat.

A töltés aktuális állapotáról a töltőn lévő visszajelző LED-ek adnak tájékoztatást, a csatlakozók és a rajta lévő eszközök pedig természetesen túltöltés, túlfeszültség és rövidzár ellen is védettek.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

173627: Hama USB-s töltállomás