Minőségi adatkábelek a Hamától

Ha az elsődleges cél nem az, hogy „csak működjön valahogy” az adatkábel, hanem egy strapabíró, időtálló megoldást keresel, akkor mindenképpen nézd meg a Hama Chameleon termékcsalád két új tagját!

hama-cham-1.jpg

Egy kábel az csak egy kábel – sokan hajlamosak ezt gondolni egészen addig, amíg egy olcsó, filléres és egy több ezer forintba kerülő USB-kábelt össze nem hasonlítanak egymással. Persze amíg a kábel új, addig az adatátvitel egy olcsó kábelnél is zavartalan, de az idő múlásával és a csatlakoztatások számának növekedésével az olcsó kábel gyorsan elhasználódik. Jobb esetben csak az adatátvitel lassul le, rosszabb esetben viszont akár fizikai kár is keletkezhet az eszközökben.

hama-cham-2.jpg

Ha nem szeretnél így járni, akkor válaszd a Hama Chameleon sorozatba tartozó kábeleket; a termékcsalád most két új típussal, egy USB-C és egy Lightning kábellel bővült. Mindkettő 1,5 méteres hosszal rendelkezik, a PC illetve Macintosh felé pedig klasszikus USB csatlakozót kínál. A kábelek mindkét dugasza aranyozott bevonatot kapott, a csatlakozók tokozása pedig fémből készült, így elég robusztus ahhoz, hogy a gyakori csatlakoztatás hosszú távon se okozzon problémát. Ami a sebességet illeti, a kábelek az USB 2.0 szabványt támogatják – ennél többre egyelőre nincs is szükség, mert a mobilok túlnyomó többsége szintén e szabvány segítségével kommunikál.

És, hogy miért kaméleon? A kábelek nevüket arról kapták, hogy a külső, extra bevonatuk érzékeny a hőmérsékletre: ahogy melegebb lesz, úgy lesz zöld színük egyre világosabb.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

178318: Adatkábel, USB-Type-C „Kaméleon” 1,5 m, zöld

178319: Adatkábel, USB-Lightning „Kaméleon” 1,5 m, zöld