Ötletes tablet tartó az asztalra

Ha a táblagépet a notebook/PC mellett második képernyőként szeretnéd használni, vagy egyszerűen csak kényelmesebbnek érzed, ha nem a kanapén fetrengve nyomogatod a kütyüt, akkor egy ilyen tartóra mindenképpen szükséged lesz!

hama_tablet_tarto_1.jpg

A táblagépek alapvetően tartalomfogyasztásra valók, de természetesen sok olyan élethelyzet van, amikor sokkal kényelmesebb nem kézben tartva, hanem valamilyen állvány segítségével használni az ilyen kütyüket. A tartók funkcionalitás szerint válogatva igen széles palettán helyezkednek el; a Hama legújabb eszköze a mindentudó megoldások táborát gyarapítja.

hama_tablet_tarto_2.jpg

Az univerzális állvány bármilyen 7 és 10,5 col közötti kijelzővel felszerelt tablethez használható, különlegessége pedig az, hogy nem valamilyen fix pozícióban fogja a táblagépet: tartó része teljesen szabadon mozgatható. Az állványt az asztal (vagy polc) szélére tudjuk erősíteni, a mozgást pedig egy forgódob és három csukló teszi lehetővé. Velük a tablet tényleg nagyon rugalmasan mozgatható: nemcsak a dőlésszöget állíthatjuk be, hanem azt is, hogy mennyire legyen közel hozzánk a táblagép, sőt még azt is, hogy milyen magasan legyen az asztal síkjához képest. Az ilyen szerkezeteknél a kábel gyakran szokott gondot okozni, a Hama tartójánál viszont nem kell aggódni amiatt, hogy a vezeték beakadna valamibe: a kábelt három apró karom mozgatás közben is végig a helyén tartja.

hama_tablet_tarto_3.jpg

Az állvány robusztus felépítésű, fémből készült; így nem kell tartani attól, hogy gyorsan elhasználódik, míg a táblagép külsejére a rögzítésre való karmoknál elhelyezett gumibetétek vigyáznak.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

182543: Hama univerzális tablet tartó asztalra