Autós és kerékpáros telefontartó bármilyen mobilhoz

Ha vezetés vagy kerékpározás közben is szeretnéd használni a telefonodat, akkor legyen bármilyen mobilod is, ez a két tartó tökéletes választást jelent számodra!

hama-tarto-1-autos.jpg

Az okostelefont egyre többen használják akkor is, amikor vezetnek: a mobil segítségével ilyenkor navigálni is tudunk például, de a készülék hasznos segítség lehet akkor is, ha zenét szeretnénk hallgatni vagy a parkolást, autópálya-matricát szeretnénk intézni. A hatályos szabályok szerint vezetés közben lehet használni a telefont, viszont tilos azt kézben tartani; a megoldás így az, ha a mobilt egy tartó gondjaira bízzuk. Az univerzális megoldások között a mágneses tartók jelentik az egyik legnépszerűbb választást, mert amellett, hogy stabil pozíciót biztosítanak, a fel- és leszerelésben is verhetetlenek: velük mindkét művelet egyetlen mozdulat csupán.

hama-tarto-2-autos.jpg

A Hama Magnet Alu tartó két részből áll: a tartóból, amelyet egy tapadókorong segítségével rögzíthetünk az ablakra, illetve egy vékony fémkorongból, amelyet ragasztó segítségével tudunk felhelyezni a készülékre. A mágnes nagyon erős kapcsolatot biztosít, így a korongot akkor is nyugodtan használhatjuk, ha a telefont tokban tartjuk. A tartón lévő gömbfej segítségével a mobil tökéletesen beállítható: álló és fektetett helyzetben egyaránt használhatjuk, és a dőlés szöge és iránya is szabadon megválasztható.

hama-tarto-1-kerekp.jpg

A Hama szerencsére most már nemcsak az autósokra gondol, hanem azokra is, akik kerékpárral szeretnék használni a telefont – navigációhoz például biciklivel is nagyon hasznos tud lenni, ha a kormányra tudjuk erősíteni a mobilt. És persze ez a hívások fogadását is megkönnyíti, mert fogadás előtt megnézhetjük azt is, hogy ki a hívó fél. A tartó a kerékpáros használat sajátosságait figyelembe véve tartogat néhány érdekességet: a rögzítéshez egy csavarral megszorítható bilincset kapunk például, a telefontra pedig nemcsak karmok vigyáznak, hanem egy olyan gumipánt is, amely a mobil mind a négy sarkát megfogja.

hama-tarto-2-kerekp.jpg

Erre azért van szükség, hogy teljesen biztosak lehessünk abban, hogy a telefon egy nagyobb bukkanónál vagy egy esetleges esést követően sem fog önálló útra indulni. A tartó szintén univerzális, kialakításából adódóan az összes olyan telefonnal kompatibilis, amelynek szélessége 50 és 90 mm közé esik. A tartó gömbfejjel csatlakozik a bilincshez, így a mobil helyzetét vele is minden esetben teljesen szabadon tudjuk beállítani.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

178245: Hama univerzális autós mobiltartó „Magnet Alu” szélvédőre

178251: Hama univerzális mobiltartó kerékpárra (5-9 cm)