A tökéletesen kézre szabható játékegér

A profi játékosok nemcsak az egér reakcióidejére és tömegére nagyon érzékenyek, hanem arra is, hogy az eszköz mérete optimális-e. A uRage MorphMouse2 garancia arra, hogy ezzel a tényezővel biztosan nem lesz gond.

hama-urage-mm2_3.jpg

Manapság már annyira elterjedtnek számítanak a vezeték nélküli megoldások, hogy kis túlzással arról megállapítható, hogy egy egeret játékhoz terveztek vagy sem, hogy van-e rajta zsinór. Természetesen a uRage termékpalettáján is vezetékes egereket találunk; az átlagos tudású példányok mellett pedig néhány igen érdekes kütyü is szerepel a választékban. Most a MorphMouse2-t mutatjuk be, amelynek legérdekesebb tulajdonsága az, hogy egy csavar segítségével változtatható a mérete. Ez azért jó, mert így nem kell kompromisszumot kötni: az egér biztosan akkora lesz, mint amekkora használója tenyeréhez pontosan illeszkedik. Érdekes, hogy ezt a trükköt már évek óta alkalmazzák egyes gyártók de mégsem terjed el igazán. Pedig amint azt a uRage példája is mutatja, az állítható méret nem jelent szükségszerűen gyengébb kivitelt, és attól sem kell tartani, hogy a csavaros megoldás miatt esetleg nyeklik-nyaklik majd az egér.

hama-urage-mm2.jpg

A MorphMouse2 váza fémből van, így tökéletesen robusztus, persze formája rendhagyó – akár még agresszívnek is mondanánk. Első ránézésre az mindenképpen szokatlan, hogy az állítható méret miatt a tenyeret megtámasztó rész és a gombok között van egy jó nagy rés, de mivel itt a kéz úgysem ér hozzá az egérhez, ez a kis apróság használat közben fel sem tűnik.

hama-urage-mm2_2.jpg

Ami a műszaki adatokat illeti, az egér egy 7000 DPI-s, de állítható érzékenységű Avago szenzort kapott, és összesen hét gomb került rá. Minden gomb alatt minőségi Omron kapcsoló dolgozik. A hét gomb közül ötnek a funkciója teljesen szabadon konfigurálható, akár játékonként eltérő kiosztással is. Érdekesség a uRage Snipe technológia: célzásnál a „mesterlövész gombot lenyomva az egér érzékenysége csökken, hogy pontosabban célozhassunk. Arról már esett szó, hogy az egér vezetékes; a kábel hossza pedig 2 méter. A MorphMouse2 működési frekvenciája 1000 Hz, így az egér a villámgyors mozgásokat is pontosan tudja a számítógép felé továbbítani.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113775: Gaming optikai egér „uRage MorpMouse2” 7000 DPI