Extra védelem a notebooknak

Utazás közben a notebookokat is védeni kell a sérülésektől. A Hama két új terméksorozatának öt tagját mutatjuk be, 13,3 colos gépekhez.

hama_tok_1.jpg

Az újdonságok közül elsőként itt van a Protection nevű táska – ami nem is igazán táska, sokkal inkább tok. Érdekessége abban rejlik, hogy kemény fedele és puha, vastag bélése van. Elsősorban azért találták ki, hogy olyan környezetben is biztonságosan tárolhassuk a notebookot, ahol borítékolható, hogy a gép nagyobb sokkhatásnak is ki lesz téve.

hama_tok_2.jpg

Például az autóban nem szívesen tennénk hátra a csomagtartóba a hordozható gépet csak úgy, de ha Protection tokban van, akkor már nem aggódnánk amiatt, hogy út közben esetleg megsérül. Említhetnénk még a repülőgépeknél a feladott poggyászt is, bár az utóbbi időszakban a légitársaságok inkább tiltják a Li-ionos akkuval rendelkező gépek szállítását, mint bátorítják.

hama_tok_3.jpg

A tok belsejében a notebookot gumipántok tartják a helyén. A tok két részét pedig cipzárral zárhatjuk össze. A könnyű használatot segíti, hogy a tok – éppen úgy, mint egy bőrönd – teljesen szétnyitható. A Protection széria jelenleg 13,3 colos notebookokhoz elérhető, szürke és fekete színben választható. Mérete 34×25×3 cm, tömege pedig 454 gramm.

hama_tok_4.jpg

A Mission széria már a klasszikus, „puha” vonalat képviseli. A tokok mindenképpen az elegáns kialakítású mezőnybe sorolhatók, így nemcsak nyaraláshoz vihetjük magunkkal benne a notebookot, hanem nyugodtan a hónunk alá csaphatjuk akkor is, ha öltönyben vagyunk és éppen üzleti tárgyalásra tartunk. A tok háromféle verzióban létezik, de közöttük a funkcionalitás szempontjából egészen minimális az eltérés (a külső zseb mérete más).

hama_tok_5.jpg

Mindhárom tok fekete, az egyikük borítása azonban mintás, míg a harmadik típus „rose gold” színű cipzárakat kapott. A tokok külső része ugyan puha, de a notebookot így is nagyon védik: az anyaguk víztaszító, a belső rekesz pedig párnázott. Az apró kiegészítők (adapterek, dokumentumok, memóriakártyák, stb.) tárolásása mindhárom tok esetében nagyméretű külső zseb szolgál.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

101794: Notebook táska „Protection” Hard Case 13,3 (szürke)

101793: Notebook táska „Protection” Hard Case 13,3 (fekete)

101591: Notebook tok „Mission” 13,3”, Gun Metal

101596: Notebook tok „Mission Camo” 13,3”, Gun Metal

101581: Notebook tok „Mission” 13,3”, Rose Gold