Egy érzékeny egér játékokhoz

A Hama legújabb egere nemcsak szuperérzékeny, hanem még testre is szabható: a uRage Morph technológia lehetővé teszi a fedlap, ezzel pedig a borítás mintázatának cseréjét is.

hama_morph_5in1_1.jpg

Ismét bővült a uRage egér kínálata. Az új jövevény a Morph nevet kapta, mégpedig azért, mert borításának felső lapja egy mozdulattal cserélhető (jó, igazából kettő, mert egy mozdulat levenni a régi lapot, és egy másik feltenni az újat). A Hama ötféle fedlapot ad, hogy mindenki találjon közöttük kedvére valót. Az egér azonban nemcsak ezért érdekes, hanem azért is, mert Avago optikai érzékelővel szerelték, amely akár 2400 DPI-s érzékenységre is képes. Persze ilyen felbontás nem kell minden játékhoz, így lehetőség van arra, hogy az egeret 600, 1200 vagy 1800 DPI-s érzékenységgel használjuk. A Hama ezúttal is DPI-választó gombot használ, tehát a funkció hardveresen, a Windowstól teljesen függetlenül működik – vagyis akkor sem kell visszalépni a játékból az operációs rendszerbe, ha rossz beállítást választottunk.

hama_morph_5in1_2.jpg

Az egér természetesen vezetékes (az 1,8 méteres kábel végén USB csatlakozó van), így mindenféle késleltetés nélkül működik. A gombok alatt kiváló minőségű Omron mikrokapcsolók teljesítenek szolgálatot, amelyeket úgy terveztek, hogy többmillió kattintás se fogjon ki rajtuk. Gombból egyébként összesen öt van (a DPI-kapcsolót nem számítva), amelyek közül hármat programozni is lehet a játékok igényeitől függően. A teflon talpaknak köszönhetően az egér tökéletesen csúszik az egérpadon, míg a felső részt direkt fordítva tervezték: csúszásgátló bevonatot kapott, hogy a precíz irányítást minél jobban segítse.

hama_morph_5in1_3.jpg

A uRage Morph Windows alatt mindenféle illesztőprogram telepítése nélkül használható.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113751: uRage Morph 5in1 gaming egér