Ezzel védd drága mobilod kijelzőjét!

Ha drága telefont veszel, biztosan nem szeretnéd, hogy egy véletlen esés miatt betörjék a kijelzője. A rossz hírünk az, hogy tökéletes védelem nincs; a jó viszont az, hogy a Hama kijelzővédő üvegeivel a baj azért jó eséllyel megelőzhető.

0520_hama_uvegf_1.jpg

A Hama termékpalettáján jó ideje megtalálhatók a különféle kijelzővédő megoldások; mind közül a legnagyobb védelmet az edzett üvegből készült fóliák nyújtják, amelyek elég strapabírók ahhoz, hogy esésnél felfogják az energiát. A védőüveg jó eséllyel persze összetörik, hiszen így nyeli el a becsapódás energiáját, a telefon viszont nem sérül. A Samsung a Galaxy S6 óta olyan mobilokat is gyárt, amelyeknél a kijelző oldalsó része ívelt; az S8 és S9 telefonok pedig már csak ilyen kijelzővel készülnek. Az újítás látványos, azonban a telefont a véletlen ütésekkel szemben sokkal sérülékenyebbé teszi; így a fólia nemcsak, hogy ajánlott, hanem szinte kötelező is.

0520_hama_uvegf_2.jpg

A Hama új fóliája a Samsung Galaxy S9-hez és S9+-hez is választható, emellett elérhető a Huawei újdonságaihoz is, így a P20 Próhoz, a P20-hoz és a P20 Lite-hoz is. A fóliáknak csak a formája eltérő (hogy minden telefonhoz tökéletesen illeszkedjék az üveg), egyébként ugyanazzal a jellemzőkkel rendelkeznek. Az üveg edzett, és kapott egy 10 N Nano Tech bevonatot is, amely még ellenállóbbá teszi – a bevonat főleg az ujjlenyomatok és karcok ellen jelent hatásos védelmet. Az üveg tökéletesen tiszta, így a telefon kijelzőjének láthatósága nem romlik – a 0,33 mm-es vastagság pedig elég kicsi ahhoz, hogy a védőfólia az érintőképernyő érzékenységét se befolyásolja.

A fólia felhelyezéséhez nincsen szükség ragasztóra, a fólia elektrosztatikusan tapad a mobilra. A mellékelt szerszámmal villámgyorsan felhelyezhető, szükség esetén pedig nyom nélkül eltávolítható.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

178986: Kijelzővédő edzett üvegfólia „Full Screen Premium 3D” Samsung Galaxy S9

178991: Kijelzővédő edzett üvegfólia „Full Screen Premium 3D” Samsung Galaxy S9+

183403: Kijelzővédő edzett üvegfólia „Premium” Huawei P20 Pro

183407: Kijelzővédő edzett üvegfólia „Premium” Huawei P20

183408: Kijelzővédő edzett üvegfólia „Premium” Huawei P20 Lite