Mindkét kezed foglalt, mégis telefonálnál? Itt a megoldás!

Pár hete mutattunk egy remek autós kihangosítót, most ismét visszatérünk a témához – ezúttal viszont egy olyan kütyü következik, amit nemcsak az autóban tudsz telefonáláshoz használni.

00137430abx_h1.jpg

Számos olyan élethelyzetet tudunk felsorolni, amikor mindkét kezünk foglalt, azonban a telefonra szükség van. Ahelyett, hogy ilyenkor mindenféle zsonglőrmutatvánnyal próbálkoznánk – kockáztatva ezzel saját testi épségünket és a telefonét is – jobb, ha kihangosítót használunk. Autóban a beépített megoldások is nagyon jól működnek (itt van egy, például), ha viszont mozgásban vagyunk, akkor a headseteké a pálya!

A mindössze 7,5 grammos Hama MyVoice1100 azoknak készült, akik költséghatékony megoldást keresnek, de nem érik be az abszolút fapados megoldásokkal. A kütyü egyik legfontosabb előnye az, hogy a Bluetooth 5.0 csatlakozást is támogatja, ennek megfelelően rendkívül energiatakarékos: egyetlen feltöltéssel (ami 2 órát vesz igénybe) 6 órányi beszélgetést és 180 órás, tehát egy hétnél is hosszabb rendelkezésre állást nyújt! Az akku lemerülésére nemcsak a headset maga figyelmeztet; az aktuális töltöttségi állapotot megnézhetjük a telefonon is (az Android és az iOS is támogatja ezt a funkciót).

00137430abx4_h1.jpg

A fülhallgató és a telefon pillanatok alatt párosítható, de pilótavizsga a kezeléshez sem kell: egyetlen gomb van ugyanis a készüléken, így szinte mindent ennek segítségével lehet elvégezni. A gomb a hívások fogadása mellett azok elutasítására is használható, de a headset a hangutasításokat is támogatja, így akár hívásindításra is használható, vagy arra, hogy alkalmazásokat indítsunk el vele. A kütyü a fontos információkat szintén hanggal közli, így ha az akku merül, vagy a hangerő a maximumon van, akkor azt egyszerűen a fülünkre mondja.

00137430abx3_h1.jpg

Mint a headsetek többsége, a Hama MyVoice1100 is képes arra, hogy több eszköz adatát tárolja el, így nem jelent számára gondot az sem, ha időnként más telefonnal szeretnénk használni. Hatótávolsága 10 méter, így egy átlagos lakásban akkor is remekül használható, ha a mobil nincs mindig a zsebünkben.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

00137430: Hama Bluetooth headset „MyVoice1100”