Minőségi zenehallgatásra vágysz? Próbáld ki a Thomson új fejhallgatóját!

Ha te is szeretsz zenét hallgatni, akkor bizonyára nem éred be egy közepes minőségű fülhallgatóval. A legjobb élményt természetesen a hangszórók adják, azonban a család és/vagy a szomszédok nyugalma érdekében nem lehet mindig ereszd el a hajamat játszani. Ilyenkor jön képbe a Thomson legújabb fejhallgatója, a HED2807.

thomson2807_1.jpg

Egy zárt kialakítású, elsősorban telefonokhoz fejlesztett fejhallgatóról van szó, amely passzív módon szűri a környezeti zajt. A kialakításból adódóan a fülhallgató remek hangminőséget nyújt, nemcsak a magas, hanem a mély hangok is szépen szólnak, a hangzás pedig kiegyensúlyozott.

thomson2807_2.jpg

A fejhallgatót elsősorban telefonhoz ajánlja gyártója (de csak nyugodt környezetben; utcán való viselése a balesetek elkerülése végett nem ajánlott), mégpedig azért, mert kábelére egy apró vezérlőpanel is került, amivel a zenét lehet elindítani/megállítani valamint a hívásokat kezelni.

thomson2807_3.jpg

A Thomson HED2807 kialakítására nem lehet panasz: a fejhallgató hangszórói és a fejpánt is párnázottak, a méret természetesen állítható, a hangszórók pedig pont a megfelelő irányban dőlnek a kényelmes viseléshez. A fejhallgató 1,5 méteres kábele a kényelmes viselést segítendő csak az egyik oldalon vezetett; végére pedig aranyozott jack dugó került.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

Thomson HED2807 over-ear hi-fi fejhallgató