Egérpad kis extrával

Ha azt gondolod, hogy egy egérpadot nem igazán lehet túlvariálni, akkor nem jársz messze a valóságtól, azonban a játékosoknak szánt modelleknél így is van néhány extra, amivel fel lehet dobni az egyébként unalmas termékeket.

urage_rgb_led_1.jpg

A Hama uRage RGB LED egérpad egyik erénye az, hogy hatalmas: felülete bőven elegendő ahhoz, hogy még a leghevesebb mozdulatok esetén se csússzon le az egér és a kezünk az egérpadról. Játékoknál ez sokszor hasznos lesz! Felső és alsó része egyaránt textúrázott – alul azért, hogy stabilan egy helyben maradjon az asztalon, fent pedig azért, hogy az egér pozícionálását minél jobban segítse. Természetesen a felső rész kialakítása emellett olyan is, hogy mindenféle típusú egér működjék vele: az optikai és a lézeres szenzort használó pozícionálók egyaránt használhatók vele.

urage_rgb_led_2.jpg

Az egérpad igazi extrája viszont az RGB LED sor, amely körbefut a széleken és még a uRage logót is megvilágítja. A fényforrás az asztalt világítja meg, sötétben tényleg nagyon látványos a működése. Természetesen ahhoz, hogy a LED-ek világítani tudjanak, áramra is szükség van, ami microUSB-kábelen keresztül érkezik a kütyü felé. A kábelen van az apró kezelő is, amivel a LED-ek működését lehet szabályozni: a két gomb közül az egyikkel a színt, a másikkal pedig a „mintát” tudjuk változtatni. Tekintettel arra, hogy a LED RGB-s, sokféle színárnyalat közül tudunk választani, a „minta” pedig lehet pulzáló fény, vagy folyamatosan világító fény is. Amellett persze, hogy a LED-eket, amikor nincsen rájuk szükség, teljesen ki is lehet kapcsolni.

A uRage termékek igényességére jellemző, hogy az egérpadhoz mellékelt kábel nem valami egyszerű darab, hanem egy textillel bevont vastag, ennél fogva nehezen összegubancolódó kábel.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113759: uRage egérpad RGB LED