Elegáns táska notebookhoz a dolgos hétköznapokra

A Hama design line sorozatba tartozó, Marseille fantázianévre hallgató táskája elsősorban azoknak ajánlott, akiknek fontos, hogy ne csak az öltözékük, hanem a notebeook táskájuk is elegáns legyen.

00101783awx.jpg

A hordozható számítógépek számára többféle köntöst is vásárolhatunk: ha sok a csomag, akkor a legjobban egy hátizsákkal járunk, ha pedig a gép mellé semmi nem kell, akkor a sleevek jöhetnek szóba. Ha viszont néhány apróságra is szükség van a gép mellé, akkor a táskákat ajánljuk: a Hama Marseille táska az elegáns kiegészítők táborát gyarapítja. Kétféle méretben is kapható!

00101783abx2.jpg

A nagyobb verzió méretére biztosan nem lesz panasz, hiszen akár 15,6 colos gépeket is képes befogadni – nagyon kevés olyan laptop van, amelyik ennél is nagyobb. Az ultrahordozható gépekhez viszont jobb választás a kisebb, direkt a 13,3 colos gépekhez készített változat. Mindkét esetben van esély arra is, hogy a gép mellé még a tápegység is befér a fő rekeszbe (amelyben két további zseb is van, hogy a tartalmát rendezni tudjuk). A rekeszek természetesen párnázottak, hogy út közben védjék a notebookot az esetleges ütődések káros hatásaitól, a véletlen kiesést pedig tépőzáras „retesz” akadályozza meg.

00101783abx3.jpg

Azok az apróságok, amelyek a fő zsebbe nem férnek bele, a két első zseb valamelyikében kaphatnak helyet. Ezek a fő rekeszhez hasonlóan cipzárral zárhatók; méretük pedig éppen elég ahhoz, hogy az egeret, mobiltelefont vagy tollat, egyéb apróságokat tároljunk bennük.

00101783awx2.jpg

Még a nagyobb táska is kompakt méretű a lehetőségekhez képest: 41×33×6 cm-es külső mérettel rendelkezik, tömege pedig 585 gramm. A 13,3 colos változat 37,5×24×5 cm-es és kereken 500 grammot nyom a mérlegen. Anyaguk impregnált, így nemcsak a szennyeződéseknek, hanem korlátozott mértékben a nedvességnek is ellenáll. A hordozásban nemcsak a kényelmes fogást biztosító fül, hanem egy vállpánt is a segítségünkre lesz; viszont ez utóbbi, ha nem akarjuk használni, akkor természetesen eltávolítható.

 

A bejegyzésben szereplő termékek:

101783: Hama notebook táska, Marseille Fashion, 15,6 col (fekete)

101782: Hama notebook táska, Marseille Fashion, 13,3 col (fekete-szürke)