Szép és sokáig is bírja a Hama új headsetje

Új Bluetooth headsettel jelentkezett a Hama. A MyVoice600 elsősorban azoknak készült, akik sokat használják a telefonjukat kihangosítóval (mondjuk azért, mert folyamatosan autóban vannak, vagy mert munkájuk ellátásához folyamatosan mind a két kézre szükségük van).

hama_bt_mv600_1.jpg

Mivel a headset Bluetooth kapcsolat segítségével csatlakozik a telefonhoz, minden ma kapható okostelefonnal használható. A szabvány 4.2-es változatát támogatja, amely energiatakarékos működést biztosít. Ennek hála túl sokat nem is kell bajlódni a töltéssel: a headset egyetlen feltöltéssel 120 órányi készenléti időt és 5,5 órányi beszélgetési időt biztosít – azaz hetente elég egyszer vagy kétszer ellátni energiával. A töltés folyamata is gyors, mindössze 2 órát vesz igénybe. (És persze megfelelő Hama kiegészítővel a töltés akár az autóban is megoldható.)

hama_bt_mv600_2.jpg

A fülhallgató fekete és kék színben elérhető. 8 grammos tömegének hála roppant kényelmesen viselhető. Stabil pozícióját fülpánt biztosítja, amely állítható nagyságú, így mindenféle fülmérethez könnyen hozzáigazítható. Akár egész napos viselése sem okoz gondot!

hama_bt_mv600_3_1.jpg

A kütyü saját kezelőkkel rendelkezik, így a telefon nélkül lehet vele hívásokat fogadni, indítani és befejezni valamint a hangerőt állítani. A Hama más Bluetooth termékeihez hasonlóan a MyVoice600 headset is képes egyszerre két telefonhoz csatlakozni, a különféle rendszerüzeneteket (sikeres csatlakozás, gyenge akku, stb.) pedig – angolul – rámondja a fülünkre.

A készülék hatótávolsága 10 méter, így ha lakásban használjuk, akkor az sem feltétlenül szükséges, hogy a telefont magunkkal vigyük beszélgetés közben.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

137495: Hama Bluetooth Headset „MyVoice600”