uRage XSTR3AM Evolution és Essential mikrofonok játékokhoz, videókhoz

A uRage billentyűzeteket és egereket alighanem mindenki ismeri, azonban a Hama a játékosokat megcélzó termékvonalában van pár mikrofon is. Mutatunk kettőt!

mic-1.jpg

Az első kütyü az XSTR3AM Evolution, amelyet a Hama nemcsak játékokhoz ajánl, hanem akkor is, ha valamilyen videóhoz szeretnénk jó minőségű hangot készíteni. A mikrofon hasznos társ például végigjátszások, vlogok vagy podcastok elkészítéséhez, sőt még akkor is bevethető, ha zenei felvételeket szeretnénk készíteni. Ehhez mérten a kütyü kétféle üzemmódban használható: játék és stúdió üzemmódban. A mikrofont kézben és állványon is használhatjuk, a stúdió módhoz pedig jár egy mikrofon pók is.

A mikrofon kívül-belül igényes; készülékháza fémből van, a dupla szűrő pedig interferenciamentes felvételkészítést tesz lehetővé. A uRage XSTR3AM Evolutionnel minden körülmények között magas minőségű felvételeket készíthetsz! A kütyü USB-s (drájver telepítésére nincs is szükség), zsinórja pedig 2 méter hosszú, hogy könnyű legyen helyet találni neki az asztalon. A mikrofon az 50 Hz-16 kHz közötti tartományban rögzít, érzékenysége -38 dB, impedanciája pedig 2200 Ω.

mic-2.jpg

A másik kütyü az XSTR3AM Essential névre hallgat. Szintén remek tars játékokhoz illetve videókhoz, alámondásra.  Sőt, ennek a mikrofonnak is hasznát vehetjük zenei felvételek készítésekor – viszint ehhez a típushoz pók nem jár. A csatlakozója ugyanúgy USB-s, Windows alatt pedig ehhez a mikrofonhoz sem szükséges külön illesztőprogramot telepíteni.

A mikrofon digitális, érzékenysége -30 dB, a frekvenciatartomány pedig, amelyet érzékel, 50 Hz és 16 kHz közötti. A vastag markolatnak hála kényelmesen fogható, de jár hozzá egy állvány is, ha asztalra szeretnénk tenni. A markolaton van egy kapcsoló is, így a mikrofon ki- és bekapcsolása is pillanatok alatt megoldható.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

186017: Gaming mikrofon uRage XSTR3AM Essential

186018: Gaming mikrofon uRage XSTR3AM Evolution