Mikrofont a PC-hez!

Egyes játékokhoz nemcsak billentyűzet, egér és fejhallgató kell, hanem egy jó minőségű mikrofon is. Hát persze, hogy a uRage kínálatában ilyen is van! Rögtön mutatunk is kettőt.

urage_mic_2.jpg

Természetesen a uRage XSTR3AM Essential nemcsak játékra használható, hanem remek szolgálatot tehet akkor is, ha mondjuk podcastot szeretnénk rögzíteni, vagy egy videóhoz alámondást készítenénk. Sőt, akár még akkor is hasznát vehetjük, ha saját zenei felvételt készítése szerepel a terveink között. A mikrofon USB csatlakozóra illeszkedik, telepítést pedig nem igényel, a Windows beépített drájvere tökéletesen kezeli.

urage_mic_1.jpg

A mikrofon digitális, érzékenysége -30 dB, a frekvenciatartomány pedig, amelyet érzékel, 50 Hz és 16 kHz közötti. A mikrofon a vastag markolatnak hála kényelmesen fogható, de jár hozzá egy állvány is, amivel gond nélkül az asztalra tehetjük. A markolaton van egy kapcsoló is, így a mikrofon ki- és bekapcsolása sem lehetne ennél kényelmesebb.

urage_mic_3.jpg

A másik mikrofon már kicsit komolyabb tudású, és ez a külső alapján is látszik. A uRage XSTR3AM Revolution tervezésekor is állványból kivehető megoldást választottak a mérnökök, azonban ez a kütyü már fémből készült, ami komolyabb megjelenést kölcsönöz számára. A mikrofon szintén USB csatlakozót használ, viszont került rá jack hangkimenet is fejhallgatóknak (ez főleg éneklésnél lehet fontos, amikor is jó, ha az ember hallja is a saját hangját), és a hangerőt valamint az erősítést is lehet állítani rajta. A mikrofon érzékenysége ugyanúgy 30 dB, a lefedett frekvenciatartomány viszont szélesebb, 30 Hz-től 18 kHz-ig terjed.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113791: Gaming mikrofon asztali állvánnyal uRage XSTR3AM Essential

113793: Gaming mikrofon asztali állvánnyal uRage XSTR3AM Revolution