Vetítsd az időt a falra!

Az Oregon Scientific időjárás-állomásai után a gyártó könnyedebb termékei felé vesszük az irányt, és bemutatunk pár órát – de hogy kicsit azért csavarjunk a dolgon, olyan kütyüket választottunk, amelyek projektorosak, vagyis az aktuális időt a falra is tudják vetíteni. Akinek volt már ilyen órája, az tudja, hogy nagyon kényelmes, amikor az éjszakai közepén is elég csak a plafonra nézni ahhoz, hogy tudjunk, mennyi az idő.

157642.jpg

A gyártó egyik legegyszerűbb projektoros órája az RM313P, amely az idő mellett a dátumot is mutatja, ébresztő funkciója is van és még a szoba hőmérsékletét is méri. Az idő mindig pontos, hiszen az óra rádióvezérlésű. Formája szerencsére nem a digitális óráknál megszokott kocka vagy téglatest, és a színt illetően is választhatunk szürke vagy fehér változatok között.

156330.jpg

Akinek a nagy számok jönnek be, annak az RRM222P-t ajánljuk. Ez a kütyü futurisztikus külsővel rendelkezik, és tudása is nagyobb az RM313P tudásánál: nemcsak a belső, hanem a külső hőmérsékletet is tudja mérni, az állítható vetítési irányú projektor pedig az idő mellett a szoba hőmérsékletét is kijelzi. Hasznos extra az is, hogy a szokásos egy helyett ez az óra két ébresztési időpontot is meg tud jegyezni.

157637.jpg

Érdemes egy pillantást vetni az RM333P-re is, amely a klasszikus négyzetes formát kapta: rádióvezérelt jel, kettős ébresztés funkció és beltéri hőmérséklet kijelzésé jelenti a fontosabb extrákat, meg persze a projektor, ami csak az időt mutatja – szemben az LCD-vel, amelyről viszont a hét napját is le tudjuk olvasni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

157637: Oregon Scientific RM338P projektoros óra (fekete)

157638: Oregon Scientific RM338P projektoros óra (fehér)

156330: Oregon Scientific RRM222p-BK projektoros időjárás-állomás (fekete)

157642: Oregon Scientific RM313P-W projektoros óra, hőmérő (fekete)

157641: Oregon Scientific RM313P-W projektoros óra, hőmérő (fehér)