Íme, a tökéletes táska kiránduláshoz!

A nyár nemcsak a napozás, hanem a különféle vízi túrák ideje is. Ha neked is vannak kihúzásra váró, őrült ötleteid a bakancslistán, de nem szeretnéd, hogy rafting vagy csónakázás közben legféltettebb kincseidet vagy az útra csomagolt elemózsiát víz érje, akkor feltétlenül nézd meg a Hama vízálló táskáit.

hama_tasche_1.jpg

Főleg, mert a kék színű, kétféle méretben kapható táska nemcsak vízálló, hanem a port is távol tartja, így akár még sivatagi túráknál is jó barátunk lehet. Ideális mindenféle szabadidős tevékenységekhez: a hengeres forma kompakt méretet, a vállpántok pedig könnyű hordozhatóságot biztosítanak. A kisebb, 2 literes verzióba kényelmesen bepakolható a fényképező vagy az uzsonna, a nagyobb, 10 literes változat segítségével pedig váltóruhát vagy valamilyen, a túrázáshoz, motorozáshoz szükséges felszerelést is könnyedén magunkkal vihetünk.

hama_tasche_2.jpg

A táska vastag ponyvából készült, amely amellett, hogy némi védelmet is nyújt a külső behatások ellen, könnyen tisztítható. A táska lezáráshoz roll-top (feltekerős) megoldást használhatunk, ami szakszerűen használva (legalább háromszor tekerve és csattal lezárva) gyakorlatilag légmentes szigetelést, holmink számára tökéletes védelmet biztosít.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

187173: Vízálló táska „Outdoor Bag” 2L, kék

187175: Vízálló táska „Outdoor Bag” 10L, kék