Notebook táska öltöny mellé

A legtöbb notebook-táska hátizsák formájú, mivel ez az a kialakítás, amely lehetővé teszi, hogy a notebook mellett más személyes tárgyakat is kényelmesen magunkkal vigyünk. Viszont elegáns öltözet mellé inkább az aktatáskára emlékeztető megoldások azok, amelyek szóba jöhetnek. Mutatunk is egyet!

hama-task.jpg

Mégpedig a Hama Marseilles Fashion táskáját, amely Magyarországon kétféle méretben és háromféle színben vásárolható meg. A fekete-szürke változat 13,3 colos és 15,6 colos gépekhez is ajánlott, a fekete-zöld és a barna verziók pedig a 15,6 colos gépekhez készültek. A színt és a méretet leszámítva a táskák ugyanazt tudják: egy nagy fő rekeszt tartalmaznak, amelyet vékony fal oszt ketté, az apróságokat pedig két zsebben helyezhetjük el. A zsebek kívülről nyithatók. A táskák természetesen béleltek, hogy a notebookot és a többi kütyünket is megfelelően védjék a kisebb ütések ellen. Ráadásul mind a négy verzió anyaga poliészter, amely vízlepergető hatású, így a „rakományt” még egy kisebb esőnél is biztonságban tudhatjuk.

hama-task-3.jpg

A kényelmes hordozhatóságot a fogantyú mellett párnázott vállpánt biztosítja, de ha ez utóbbira nincsen szükség, akkor egyetlen mozdulattal el is távolíthatjuk.

hama-task-4.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

101280: Notebook táska "Marseille Fashion", 13,3, fekete-szürke

101281: Notebook táska "Marseille Fashion", 15,6, fekete-szürke

101283: Notebook táska "Marseille Fashion", 15,6, barna

101284: Notebook táska "Marseille Fashion", 15,6, fekete-zöld