Vízvédelmet minden telefonnak!

Jön a nyaralási szezon, brit tudósok pedig már évekkel ezelőtt megállapították, hogy egy tengerparti nyaralás minimum 500 százalékkal megnöveli annak az esélyét, hogy a mobil és a víz valamilyen formában találkoznak egymással. Mutatjuk, hogyan lehet kivédeni az ebből fakadó bajt!

hama-playa-tok-1.jpg

A felső- és csúcskategóriás telefonok egy részének egy ilyen típusú találkozástól kutyabaja sem lesz, de sajnos messze nem tartunk még ott, hogy minden mobil vízálló lenne. Szerencsére ez nem jelenti azt, hogy a védelemről le kelljen mondanunk: egy vízálló tokkal pillanatok alatt bebiztosíthatjuk szeretett mobilunkat. A Hama „Playa”fantázianévre hallgató tokja pedig egy kiváló választás a célra.

hama-playa-tok-3.jpg

A Playa XXL-es méretű, így napjaink összes telefonjával remekül használható. Belső mérete 15,8×8×1,2 cm, így még az olyan új csúcsmobilok, mint például a Huawei P20, is simán beleférnek. A tok alapvetően a víz ellen véd (IPX8-as szabvány szerint), de használatát egy strandon ajánljuk azért is, mert így a homok sem fog bejutni a telefon belsejébe és a kijelzőj sem karcolódik össze. Habár a tok univerzális, külső észe elég vékony ahhoz, hogy az érintőképernyőt tudjuk használni; hívások fogadásához és indításához vagy zenehallgatáshoz sem feltétlenül kell kivenni a telefont a védőburkából. Sőt, akár még fotózni is lehet!

hama-playa-tok-2.jpg

A tok nyílását védő mechanizmus profi kialakításának köszönhetően pillanatok alatt zárható és nyitható, mégis teljesen biztonságos: garantált, hogy a vizet nem engedi be. A tok egyébként nemcsak telefonhoz használható, hanem tarthatunk benne pénzt, kulcsot vagy hitelkártyát is – a strandon ez is jól jöhet, mert így az értékeinket pancsolás közben is biztonságban tudhatjuk. És ha már biztonság: a tok méretéből adódóan elegendő levegőt tartalmaz ahhoz, hogy a víz felszínén maradjon, de tartozik hozzá egy pánt is, hogy atombiztosan magunkhoz „láncolhassuk”. Extra funkció még, hogy a tok kerete fluoreszkáló; így a mobilt sötétben sem fogjuk elveszíteni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

177781: Hama vízálló telefontok „Playa” XXL méret (fekete)

177782: Hama vízálló telefontok „Playa” XXL méret (pink)