Két uRage kiegészítő profi játékosoknak

Annyiféle a játék manapság, hogy szinte mindegyikhez más és más kontroller az ideális. Most egy egykezes billentyűzetet és egy vezeték nélküli játékvezérlőt mutatunk nektek.

urage_2.jpg

A uRage 3RGO 1H billentyűzet első látásra elég meghökkentő külsővel bír, hiszen egykezes, és ennek megfelelően csak a klaviatúra bal oldalán lévő gombokat tartalmazza; a 6, T, G, B billentyűkig bezárólag. A legtöbb játékhoz ennyi persze bőven elég: ember legyen a talpán, aki a 29 gomb nyújtotta funkcióválasztéknál többet meg tud jegyezni. A gombok mindegyike mechanikus, vagyis a billentyűk gyorsan reagálnak és bírják a strapát is, a háttérvilágítás pedig gondoskodik arról, hogy mindegyiket sötétben is remekül láthassuk.

A uRage 3RGO 1H vezetékes (1,3 m-es, USB-s zsinórral), elektronikája pedig természetesen anti-ghosting funkcióval is rendelkezik, vagyis nem okoz gondot számára, ha egyszerre több billentyűt nyomunk le párhuzamosan – valamennyit fogja tudni érzékelni.

A kényelmes használatról a tökéletes keménységűre hangolt gombok mellett csuklótámasz is gondoskodik.

urage_1.jpg

A uRage kínálata a speciális billentyűzet mellett egy játékvezérlővel, a uRage Vendettával is bővült. Ennek a kontrollernek a testvéréről korábban már írtunk, az új verzió azért különleges, mert vezeték nélkül kommunikál. A felépítés és funkcionalitás nem változott: a két analóg joystick mellett bal kéz alá egy nyolcirányú D-padot, jobb kéz alá pedig négy gombot kapunk. Valamint természetesen vannak ravaszok a mutatóujjak alatt. A két joystick extra funkciója, hogy akár digitális üzemmódban is lehet őket használni – ilyenkor a kitérés nagysága nem, csak annak iránya számít. A kontrollerhez a vezeték nélküli kialakítás ellenére jár USB-s kábel, amelyet az akkumulátor töltéséhez kell használni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113786: Gaming mobil billentyűzet "uRage 3TGO 1H'

113779: Gaming vezeték nélküli gamepad "uRage Vendetta"