uRage mikrofon duó: XSTR3AM Evolution és Revolution

Aki sokat játszik, az valószínűleg képben van uRage billentyűzetek, egerek, játékvezérlők és fülhallgatók témában, a Hama azonban nemcsak ezeket a kiegészítőket fogalmazza ezzel a névvel; van pár mikrofon is a termékpalettán.

urage_mic_1_1.jpg

Közülük kettőt korábban már bemutattunk, most pedig ismét két érdekességgel készültünk számotokra! Az első az XSTR3AM Evolution, amelyet a Hama nemcsak játékokhoz ajánl, hanem mindenféle videó elkészítéséhez (például végigjátszások, vlogok), podcastokhoz illetve akár zenei felvételekhez is. Ehhez mérten a kütyü kétféle üzemmódban használható: játék és stúdió üzemmódban. A mikrofont kézben és állványon is használhatjuk, a stúdió módhoz pedig jár egyy mikrofon pók is.

urage_mic_2_1.jpg

A mikrofon kívül-belül igényes; készülékháza fémből van, a dupla szűrő pedig interferenciamentes felvételkészítést tesz lehetővé. A uRage XSTR3AM Evolutionnel minden körülmények között magas minőségű felvételeket készíthetsz! A kütyü USB-s (drájver telepítésére nincs is szükség), zsinórja pedig 2 méter hosszú a rugalmas használatot megkönnyítendő. A mikrofon az 50 Hz-16 kHz közötti tartományban rögzít, érzékenysége -38 dB, impedanciája pedig 2200 Ω.

urage_mic_3_1.jpg

A másik érdekesség az XTR3AM Revolution, amelyhez nemcsak állvány jár, hanem egy falra szerelhető kar is, ami főleg akkor jelenthet előnyt, ha a kütyüre gyakran van szükség. A karral kényelmesebb a használat, hiszen vele akár a mikrofon magassága is állítható. Felépítését tekintve természetesen a Revolution és az Evolution modellek között nincs különbség, tudásban viszont a Revolution valamivel többet nyújt: már a 20 Hz-es frekvenciatartományt is lehet vele rögzíteni, érzékenysége pedig 45 dB.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113792: Gaming mikrofon uRage XSTR3AM Evolution, asztali állvánnyal

113794: Gaming mikrofon uRage XSTR3AM Revolution, streaming állvánnyal