Karácsonyi ajándéktipp: Hama digitális képkeretek

Egy kép többet mond ezer szónál – szokták mondani. És mennyire igaz: egy-egy jó pillanatban elkapott fotó évekkel később is fel tudja idézni a boldog, meghitt hangulatot vagy azt a felhőtlen nevetést, ami a kép elkészítését kísérte.

hama-kepkeret-1.jpg

A digitális képkereteknek hála ma pedig már nem kell fotóalbum sem ahhoz, ha a kedvenc fotókat nap mint nap látni szeretnénk.

hama-kepkeret-2.jpg

A Hama Slimline Basic termékvonal kétféle méretben, 8 illetve 10 colos méretben is elérhető; mindkét változat remek, kedvező árú belépőt jelent a digitális képkeretek világába. A kisebb változat 20,3, a nagyobb változat 25,4 cm-es LCD-kijelzővel rendelkezik, amely körül a klasszikus változatokat idéző vastag, fekete keret vesz körbe. Az 1024×768 pixeles felbontás és a 4:3-as képarány mindkét terméknél garancia a pixelekben gazdag megjelenésre és arra is, hogy a fotók állított és fektetett méretben is szép látványt nyújtanak. A kisebb típus fényesebb és kontrasztosabb kijelzőt kapott, de a képminőséggel egyik esetben sem lesz probléma!

hama-kepkeret-3.jpg

A JPG formátumú fotókat a Hama Slimline Basic képkeretek SD-kártyáról vagy pendrive-ról tudják lejátszani; természetesen automatikusan. Az extra funkciók között diavetítés, nagyítás, képforgatás, naptár, óra és stopper funkció is megtalálható - sőt, mindkét modellhez tartozik még távirányító is.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

95290: Digitális képkeret "Slimline Basic" fekvő, 8" (fekete)

95291: Digitális képkeret "Slimline Basic" fekvő, 10" (fekete)