Karácsonyi ajándéktipp: kompakt billentyűzet-egér szett a Rapootól

A Rapoo termékpalettája telis tele van vezeték nélküli billentyűzetekkel és egerekkel; a kínálatban az abszolút prémium kialakítású modellektől kezdve a kompakt, hordozható kütyükig mindenféle típus megtalálható. Az M9300-as szett ez utóbbi kategóriába tartozik: a billentyűzet például a maga 5,6 mm-es vastagságával könnyen megfér bőröndben, hátizsákban vagy akár notebook táskában is.

hama-9300m-1.jpg

A Rapoo korábban bemutatott termékei alapján tudjuk, hogy a vállalat mindig ad a minőségi kialakításra. Nincs ez másképp most sem: a 9300M szett billentyűzete robusztus fém hátlapot kapott. Ez nemcsak remek tartást biztosít, hanem még jól is néz ki! A klaviatúra a kényelmes gépelést segítendő döntött, az állvány szerepét pedig az elemtartó látja el. A billentyűzet magyar kiosztású, szigetes elrendezésű gombokat használ. Ezek leütési útja ugyan nem túl nagy, de a tökéletesre hangolt keménység miatt a gépelés összességében nagyon kényelmes, hosszú távon is. Az F gombok kisebbek, a kurzormozgatók viszont teljes méretűek; és sokszor jön jól az is, hogy van egy kompakt numerikus részleg illetve pár multimédiás gyorsgomb is a kütyün.

hama-9300m-2.jpg

Amint a gyártó szinte összes mostanában megjelent terméke, úgy a 9300M klaviatúrája is háromféle kommunikációs adapter tartalmaz: képes saját USB-s vevőjén keresztül valamint BT 3.0 és BT 4.0 kapcsolaton keresztül is kommunikálni. Így egyszerre akár három eszközhöz is tud szimultán kapcsolódni (közöttük pedig egy sima billentyűkombinációval váltani). Vagyis ugyanazt a klaviatúrát használhatjuk mondjuk a notebookhoz, az asztali géphez és a tablethez is.

hama-9300m-3.jpg

A szett egere tipikus utazóegér; kompakt és csak a legszükségesebb gombokat tartalmazza (két gomb és egy görgő), viszont ergonomikus kialakításából adódóan szintén kényelmes hosszabb ideig is használni. Optikai szenzora1200 DPI-s; az egér természetesen a klaviatúrához hasonlóan saját adapterrel, BT 3.0 adapterrel és BT 4.0 adapterrel is tud kommunikálni. Az energiatakarékos működésnek hála mind a billentyűzet, mind az egér akár kilenc hónapig is tud működni egyetlen feltöltéssel.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

190832: Rapoo 9300M BT (3.0+4.0) + 2,4 GHz billentyűzet + egér szett, fekete