Karácsonyi ajándéktipp: Hama falitartók tévéhez

Az ünnepi ajándékok között továbbra is előkelő helyen szerepelnek a tévék; arról viszont sokan elfeledkeznek, hogy a legelegánsabb ezeket a kütyüket a falon elhelyezni. Ha már megvetted a tévét, akkor még most sincs késő elszaladni falikonzolért! Két ajánlatot is mutatunk!

untitled-4.jpg

Az első a Hama 118069-es számú tartója, amely alapmegoldásnak számít; mégis minden olyan esetben ideális választást jelent, amikor annál többre nincs szükség, minthogy a tévé a falon „maradjon.”. A tartó legfeljebb 400×400 mm-es rögzítési ponttal rendelkező tévékhez használható, vagyis nagyjából minden 32-65 col közötti képátlóval rendelkező kütyühöz (legfeljebb 30 kg-os tömegig) megfelelő. A tartó kompakt méretének hála diszkrét, hiszen egyáltalán nem lóg ki a tévé mögül – emellett pedig még lapos is, így a készüléket szinte teljesen a falra lehet tapasztani vele. Tekintve, hogy alapmegoldásról van szó, túl sok extra funkciót nem kapuk, azonban a tévét +/- 10 fokban meg lehet dönteni, ha szükséges. A vízszintes helyzetre a felszerelésnél figyelni kell, de a helyes irány megtalálását vízmérték segíti.

untitled-3.jpg

Ha ennél többre van szükség, akkor a Full Motion sorozatba tartozó dupla karos verziót ajánljuk. Ez ugyancsak 32-65 colos képátlóval rendelkező tévékhez használható, viszont – ahogyan arra a neve is utal – mindenféle szögben lehet állítani. A vízszintes pozíció beállítását integrált vízmérték segíti  (6 százalékos forgatásra van lehetőség), a kábelek esztétikus és praktikus elvezetéséhez pedig direkt erre a célra kialakított fülecskék szolgálnak. A dupla karos megoldással a tévé +/- 15 fokban, fokozatmentesen dönthető, emellett mindkét irányban 80 fokban elforgatható. A konzol lehetővé teszi továbbá azt is, hogy a tévét igény esetén a faltól kicsit távolabb húzzuk.

 

A bejegyszésben szereplő termék(ek):

118069: Hama falitartó dönthető, 400×400, XL, fekete, új

118125: Hama falitartó Full Motion, dupla karos, 400×400