Multimédia hangszóró notebookhoz

Notebook, PC vagy akár tévé mellé is jó választás ez a soundbar: kompakt méretben kiváló hangminőség.

hama-hang-2.jpg

A számítógépekben egyáltalán nincs hangszóró, a notebookok és tévék pedig olyan vékonyak, hogy olyan hangkeltőt, ami tisztességes teljesítményre képes, nem lehet beépíteni (szinte) egyik típusba sem. A megoldást mindig valamilyen külső hangszóró jelenti; ebben a kategóriában a Hama PC-Soundbar SB-206 pedig egy remek választást jelent. A kütyü 45×74,×6,5 cm-es méretével és 800 grammos tömegével kompakt versenyzőnek számít; analóg jack csatlakozón keresztül működik, így gyakorlatilag minden eszközzel kompatibilis (PC, notebook, telefon, tablet, MP3-lejátszó, tévé, stb.) Nagy előnye, hogy mindemellett még könnyen hordozható is, mert a működéshez szükséges energiát USB csatlakozón keresztül kapja.

hama_not_spkr.jpg

A hangszóró sztereo, és annak ellenére tudja tisztességes módon a mély hangokat is megszólaltatni, hogy dedikált mélynyomót nem tartalmaz. Az analóg felépítésből adódóan kezelőszervekre nem nagyon van szükség; csak bekapcsoló gomb és hangerőszabályzó kell, amelyek a kütyü oldalára kerültek.

Teljesítménye 6 watt; ez nem tűnik soknak, de arra bőven elég, hogy bármely notebook vagy tablet beépített hangszóróit lemossa a pályáról.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

173184: Multimédia hangszóró „PC-Soundbar SB-206”