Az 5 legjobb kiegészítő okostelefonhoz

Karácsonyi ajándék tipp

 hama-k-2.jpgOkostelefonhoz egy csomó jó kiegészítő közül lehet válogatni; a saját kedvenceinket szedtük össze.

post_xmas_template_15.jpg

Az első és legfontosabb az, hogy a mobil mindig rendelkezésre álljon; hogy a lemerülésétől sose kelljen tartani, mindig legyen nálunk egy extra akkumulátor! A Hama 13000 mAh-s USB-s akksijai fekete-piros és szürke-fehér színben is kaphatók, akár két eszköz szimultán töltésére is alkalmasak és 2 amperes áramerősség leadása mellett a legtöbb mobilnak gyorsan tudnak energiát adni. Itt írtunk róluk bővebben.

00137407abx.jpg

Kedvenc kütyünket a sérülésektől is meg kell védeni. Férfiaknak a TomTailor tokok, hölgyeknek az Elle tokok között érdemes szétnéznie.

tomtailor_2.jpg

A kijelzők, főleg a csúcstelefonoknál egyre keményebb anyagból készülnek, de ez nem jelenti azt, hogy biztosan sosem fognak megsérülni. Vigyázzunk rájuk a Gepárd 9H-s keménységű védőüvegével, amely elég sokféle felső- és csúcskategóriás okostelefonhoz elérhető.

protector.jpg 

A szelfik szerelmeseinek kötelező egy jó kis szelfibot beszerzése is: a Monopod „Selfie 50” a kedvező árú modellek közül való, ennek ellenére profi markolattal rendelkezik, és olyan rögzítési pontot kapott, ami a mobiltelefonok mellett a GoPro kamerák csatlakoztatását is lehetővé teszi.

4278_2.jpg

Végül természetesen a kapacitásbővítésről sem feledkezünk meg: amelyik telefon belső memóriája bővíthető, az legtöbbször csak 8 vagy legfeljebb 16 GB-os belső tárhelyet kap, ez pedig semmire sem elég. A SanDisk többféle kártyával is rendelkezik, közülük a legjobb választás ár/érték alapján szerintünk a SanDisk Ultra termékcsaládba tartozó 64 GB-os verzió jelenti.

139728.jpg

 

Címkék: kütyük