Még több érdekes uRage kiegészítő

Aki komolyabban gondolja a számítógépes játékokat, annak mindenekelőtt egy jó egérre és egy jó billentyűzetre van szüksége. Ha ezek megvannak, akkor viszont jöhet a többi dolog: fejhallgató, egérpad és táska. Nézzük, mit kínál a Hama!

00101288awx.jpg

A játékosoknak tervezett kiegészítők között egész érdekes (vagy inkább meglepő) dolgokat is találni – például táskákat. A Hama termékpalettáján is van pár olyan hátizsák, amelyeket kifejezetten a játékosok igényeire szabtak; úgy készítették el őket, hogy a notebook mellé az összes olyan egyéb kiegészítő beférjen, amire az önfeledt szórakozáshoz szükség lehet. A táskák az ESS, a Soldier és az Illuminated nevet kapták – mindhárom típus ugyanazt tudja, a közöttük lévő különbséget a mintában kell keresni. Belül a hétköznapi dolgok számára kialakított rekesz mellé csaptak egy párnázott notebook tartót, ami saját cipzárral zárható és akár egy 17,3 colos notebooknak is elegendő helyet biztosít. Az apróságok számára elöl a lenyílós – de szintén zárható – részben van hely, itt több zseb is várja a fülhallgatót, egeret, stb. A hátizsákok anyaga vízálló (poliuretán).

00113737abx_1.jpg

A fejhallgatóknál a belépő szintet uRage SoundZ Essential képviseli. Ez – mint a gyártó összes már terméke – vezetékes összeköttetést használ, mégpedig jack dugós kábelekkel. Mikrofon is került rá. Zárt fülesről lévén szó, a kütyü a környező zajokat elég jól szűri. A két komolyabb típus a SoundZ és a SoundZ Evo, amelyek masszívabb fejpántot kaptak, a jack dugaszokat pedig USB csatlakozó váltja náluk. Fontos extrájuk, hogy a mikrofont, ha nem használjuk, le tudjuk venni, így az egyáltalán nem fog zavarni.

urage_vibra_gaming_1_1.jpg

A fülhallgatók között különleges megoldásnak számít a Vibra Gaming, amely nevéből is adódóan a fülpárnába rejtett vibra motorral nyújt egy kis pluszt: a mély hangokat rezgés is kíséri, ami érdekes új élményt adhat a játékokhoz. Ez a funkció ugyanakkor egyetlen gombnyomással kikapcsolható, hogy filmnézés vagy zenehallgatás közben ne legyen zavaró. Természetesen a fejhallgatóról a mikrofon sem hiányzik, így ez a kütyü is remekül használható csapatjátékokhoz. A működési elvből adódóan a fejhallgató USB csatlakozót is kapott, ezen keresztül kap áramot a vibra motor – a hangszórók és a mikrofon azonban normál jack dugóban végződnek.

hamaabtxcc.jpg

Végül nem szabad megfeledkeznünk az egérpadokról sem, amelyek között többféle formájú és többféle sebességre (érzékenységre) optimalizált változatot találunk, így biztos, hogy mindenki fog találni közöttük olyat, amely pont megfelel az elképzeléseknek.

 

Ha megtetszett valamelyik uRage billentyűzet, akkor személyesen is megnézheted és megvásárolhatod november 26-án a PlayIT rendezvényen (amelynek ezúttal is a Hungexpo fog otthon adni), a Media Markt standján.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

113744: Gaming headset uRage SoundZ Essential

113736: Gaming headset uRage SoundZ

113737: Gaming headset uRage SoundZ EVO

113721: Gaming headset uRage „Vibra Gaming”

101288: Gaming hátizsák „uRage Soldier”

101289: Gaming hátizsák „uRage Illuminated”

101290: Gaming hátizsák „uRage ESS”

62894: Gaming egérpad uRage High Sense

62893: Gaming egérpad uRage Low Sense

113742: Gaming egérpad uRage RAG M - normál

113741: Gaming egérpad uRage RAG M - speed

113740: Gaming egérpad uRage RAG M - control