Érdekes és hasznos GoPro kiegészítők

A Hama GoPro kamerához használható kiegészítőiről többször írtunk már, most mégis megint ehhez a témához nyúlunk vissza, mivel két újdonság is érkezett az akciókamerához.

00004443awx.jpg

Az első a profiknak szól: a Duál tartóról van szó, amelynek nevéből is következik, hogy arra találták ki, hogy egyszerre két kamerát is tudjunk a felvételkészítéshez használni. Az állványt úgy alakították ki, hogy egyik felét a normál GoPro rögzítési megoldásokhoz tudjuk csatlakoztatni, a kamerákat pedig logikusan a másik oldal tartja. A Hama elsősorban akkor ajánlja ezt a kiegészítőt, ha előre és hátrafelé is szeretnénk felvételt készíteni (ez mondjuk síelésnél elég látványos tud lenni), de aki nem riad vissza a kicsit hosszabb utómunkától, az akár 3D-s felvételeket is rögzíthet, ha mindkét kamerát ugyanabba az irányba állítja. A tartó mindössze 50 grammos, és csupán 9×5,4 cm-es.

00004443abx.jpg

A második kiegészítő kifejezetten a GoPro Hero 4 kamerához készült, mégpedig vízi felvételekhez. A tok a vízfelszínen tartja a kamerát, narancssárga anyaga pedig messziről is jól látható. A kiegészítő érdekessége abban rejlik, hogy a kamerát olyan szögben tartja meg, hogy azzal tökéletes víz alatti felvételeket tudjunk rögzíteni. A tok természetesen több nyílással is rendelkezik, hogy a kamera fontosabb kezelőihez annak kivétele nélkül is hozzáférjünk.

00004447awx5.jpg

A bevezetőben két érdekességről írtunk, de érkezett egy harmadik kiegészítő is a kamerához, amelyben három darab rozsdamentes acélból készült csavar található – arra az esetre, ha a meglévő rögzítőkkel valami történne.

00004448abx.jpg

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

4443: Duál tartó GoPro kamerákhoz

4447: Lebegő tok GoPro Hero 4-hez

4448: GoPro rozsdaálló csavarkészlet