VPRO Gaming: egy újabb kiváló márka, amit minden játékosnak ismernie kell

A Rapoo a vezeték nélküli perifériákkal szerzett nevet magának; nem is akármilyet, a vállalat termékei dizájn és tudás alapján is megállják a helyüket a piacon, nem véletlen, hogy a kütyük időről időre a Hama blogban is feltűnnek. Azonban a Rapoo a profi játékosok figyelmét a vezeték nélküli perifériákkal nem igazán tudja megszólítani, hiszen ők még a minimális késleltetéssel sem rendelkező, vezetékes termékeket keresik inkább. Szerencsére a Rapoot nem abból a fából faragták, hogy az ilyen kihívások megijesszék! A problémára a bejáratott megoldás született: a játékosoknak szánt termékek számára a Rapoo saját almárkát hozott létre, ez a VPRO Gaming.

rapoo_vpro_2.jpg

A néven és azon kívül, hogy a kütyük vezetéket kaptak, természetesen semmi nem változik; a Rapoo nemcsak maga tervezi, hanem saját maga is gyártja a készülékeket (sőt, a bennük lévő alkatrészek többségét is), így a VPRO termékeknél is kiváló dizájnra, robusztus felépítésre, kiváló minőségre és kedvező árakra számíthatunk.

A VPRO termékeket Magyarországon a Hama forgalmazza (ami természetes, hiszen a Rapoo eszközök is a Hama kínálatában találhatók meg). A jelenlegi kínálatban három egér, három billentyűzet és két fejhallgató található meg, de a termékpaletta a jövőben szettekkel és egérpadokkal is bővülhet. A jelenleg forgalmazott VPRO termékeket az alábbi linket lehet megnézni; közülük az izgalmasabbakat természetesen megnézzük majd részletesebben is, és a tapasztalatokról a blog hasábjain is be fogunk számolni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

VPRO Gaming perifériák