Szabadidős hátizsákok

A nyár az utazások, túrázások időszaka; ilyenkor nemcsak jó időre van szükség, hanem egy olyan táskára is, amiben a fontos dolgainkat kényelmesen magunkkal vihetjük. A Hama Coocazoo hátizsákok tökéletesek a feladatra.

hama_coocazoo_1.jpg

A Coocazoo táskák 30 literes térfogattal rendelkeznek, így bőven biztosítanak helyet a fontos dolgaink számára. Két fő rekesszel és két kisebb tárolóval rendelkeznek, valamit mindkét oldalon hálós zsebet is rejtenek, ahova kisebb kulacsot, zsebkendőt vagy más kisebb tárgyakat tehetünk. Van rajtuk továbbá egy apró hurok is, kisebb tárgyak, például LED-es lámpa számára. A táska anyaga vízlepergető, és a két fő zsebhez tartozó cipzár is vízhatlan. Valamennyi modell azonos felépítésű, és mindegyik táska poliészterből készül. A különbség közöttük a mintában van: a hátizsákokat vidám színek és minták jellemzik, végre egy olyan termékvonal, amely nem unalmas, fekete és szürke táskákból áll.

hama_coocazoo_2.jpg

A hátizsákok tervezésekor az ergonómiára nagy hangsúlyt fektettek: a párnázott hátlap kényelmet és biztonságot ad, a hálós kialakítás pedig folyamatosan biztosítja a szellőzést. A szintén párnázott, S alakú vállpántok természetesen állítható méretűek, és ha szükséges, akkor arra is van lehetőség, hogy elöl, a mellkasunknál összecsatoljuk őket. A két vállpántot kiegészíti továbbá egy harmadik, a hasunknál lévő pánt is. A vállpántokra és a táska első részére, a láthatóságot biztosítandó, fényvisszaverő csíkok kerültek. A táska méretéről részben már volt szó: a 30 literes térfogathoz 45×30×20 cm-es külső méret és 1 kg-os tömeg társul.

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

129957: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (kék/pink)

129953: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (piros/szürke)

129889: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (színes háromszög)

129887: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (színes)

129885: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (színes pöttyös)

129884: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (zöld kokckás)

129883: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (bordó kockás)

129880: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (türkiz kockás)

129879: Coocazoo hátizsák „Jobjobber 2” (fekete)