Egyedi és tapadós tokok a mobilodhoz

A felhasználók egyik fele utálja a tokokat, a másik tábor viszont a mobil megvásárlása után azonnal beszerzi ezt a kiegészítőt is készüléke mellé. A Hama Mirror és Sticky tokjai a legnépszerűbb telefonokhoz készültek el.

hama_sticky_1.jpg

A jó tok megvédi a telefont, szükség esetén pedig az „életét” áldozza fel azért, hogy a mobil egy esést is sértetlenül megúszhasson. Persze ha a telefon kijelzővel lefelé esik, akkor a tok csak „utazik”, viszont ha a mobil a hátlapjára vagy valamelyik élére, sarkára esne, akkor jó eséllyel egy komolyabb zuhanást is sértetlenül fog átvészelni. A tokot valószínűleg cserélni kell majd, de ez csak pár ezer forintba kerül, míg egy komolyabb javítás szinte biztos, hogy nem áll meg 30-50 ezer forint alatt.

hama_mirror_1.jpg

A Mirror tokok polikarbonátból készültek, és bár színesek, de átlátszóak is egyben. Ez nagyon érdekes hatást kelt, mert ugyanaz a tok máshogyan fest, ha fekete, fehér, kék, zöld, stb. színű telefonra helyezzük fel. Természetesen a tokot telefonra kell venni, hogy mérete és a rajta lévő nyílások pontosan illeszkedjenek a készülékhez. A Mirror tok az alábbi modellekre érhető el:

Huawei P10

Huawei P10 Lite

iPhone 6/6S/7

iPhone 6 plus/6s plus/7 plus

Samsung Galaxy A3 (2017)

Samsung Galaxy A5 (2017)

Samsung Galaxy S8

 

hama_sticky_2.jpg

A Sticky egy szintén kemény és szintén átlátszó tok, ezen azonban színek helyett egy leguán sziluettje dobja fel a látványt. Természetesen a tokon lévő nyílások az összes fontos kezelőhöz szabad utat biztosítanak, és a telefonok kihangosító funkciója is használható. A kiegészítő érdekessége az, hogy a külső rész speciális bevonattal rendelkezik, ami lehetővé teszi, hogy a telefont bármilyen sima (és pormentes) felületre „felragasszuk”. Akár tükörre vagy csempére is! A Sticky fantázianevű tok az alábbi készülékekre helyezhető fel:

iPhone 6/6S/7

iPhone 6 plus/6s plus/7 plus

Samsung Galaxy S8