Rapoo egér akár három eszközhöz is egyszerre

Ha neked is van három olyan kütyüd, amivel használsz egeret, de nem szeretnél mindegyik mellé venni „sajátot”, akkor a Rapoo M500-at neked találták ki!

rapoo-1.jpg

A Rapoo a vezeték nélküli technológiákra esküszik, ha perifériákról van szó, az M500-as egérrel pedig sikerült alaposan kimaxolni a rádiós adatátvitelben rejlő lehetőségeket: az egér 2,4 GHz-es saját vevővel is rendelkezik, de emellett Bluetooth 3.0 és Bluetooth 4.0 kapcsolatot is tud létesíteni. A három adapter segítségével valódi multipont kapcsolat építhető ki, vagyis az egér egyszerre akár mindhárom adaptert képes használni, így három kütyühöz is tud csatlakozni. Irányítani nyilván mindig csak egyet lehet a három eszköz közül, viszont a váltás roppant kényelmes, mindössze egyetlen gombnyomással kivitelezhető. Természetesen a 2,4 GHz-es vevő is kompakt méretű, nyugodtan az USB-portban lehet hagyni, ha pedig nincs rá szükség, akkor az elemtartó fedele alatt van hely neki, hogy biztosan ne hagyjuk el.

rapoo-2.jpg

Az egér kompakt méretű, és jobb kezes kialakítású. Formája kényelmes tartást biztosít hosszú távon is, vagyis akkor sem kell tartani a csukló elfáradásától, ha a sors úgy hozza, hogy egy-egy nap folyamatosan használni kell a kütyüt. Az egér összesen hat gombbal rendelkezik, ezek közül négynek a funkciója változtatható, az elsődleges kattintás és a DPI-választó viszont fix. Utóbbival az egér optikai szenzorának érzékenysége állítható négy fokozatban, 600 és 1600 DPI között. A gombok járása – mint minden Rapoo termék esetében – ezúttal is halk; de természetesen érezni határozottan lehet minden egyes gombnyomást.

A Rapoo M500 két darab AA méretű elemmel (vagy akkumulátorral) működik, amelyek normál használat esetén nagyjából egyéves üzemidőt biztosítanak.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

184543: Rapoo M500 Bluetooth (3.0, 4.0) + 2,4 GHz vezeték nélküli egér (piros)

184535: Rapoo M500 Bluetooth (3.0, 4.0) + 2,4 GHz vezeték nélküli egér (fekete)