Karácsonyi ajándéktipp: vezeték nélküli gyorstöltő

A telefon majdnem lemerült; semmi gond, a töltő máris csatlakoztatva. De elég egyetlen bejövő üzenet vagy egy hívás (ami előtt a zsinórt lehúzzuk, hiszen csak zavarna), és a töltés máris megszakad. Tízből kilencszer pedig biztos, hogy a beszélgetést követően elfelejtjük visszadugni a töltőt. Ismerős a helyzet ugye? Nos, egy gyorstöltővel ennek a problémának máris búcsút mondhatsz!

hama-qi-wl-1.jpg

A Hama Qi-FC10S a vezeték nélküli töltők közül a gyorsabb fajtából való, hiszen akár 2 amperes áramerősséggel is tud tölteni, és támogatja a Qi (gyorstöltés) technológiát is. A töltő nem a gyakori „pogácsa” típus, hanem egy olyan megoldás, amely egyben állványként is szolgál. Ez hasznos, mert mind a hívásoknál mind az üzeneteknél elég csak a telefonra pillantani, és máris látható, hogy kitől és mi az ami érkezett.

hama-qi-wl-2.jpg

A töltő természetesen teljesen automatikusan működik; a töltés indítása és befejezése is felhasználói beavatkozás nélkül történik. A kütyü használatához persze az is kell, hogy a mobil is támogassa a vezeték nélküli töltés funkciót. A töltő ideális ajándék minden olyan ismerősnek, aki rengeteget használja telefonját!

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

183346: Vezeték nélküli, asztali mobiltelefont töltő „Qi-FC10S”, 2A