Ki mondta, hogy egy tablet tartó csak unalmas lehet?

Ha a tabletet nemcsak a kanapén vagy utazás közben szeretnéd használni, hanem mondjuk főzés közben is, akkor szükséged lesz egy tartóra. Ha nem holmi műanyagból készült, kommersz valamit szeretnél, akkor mutatjuk is, mit érdemes választanod!

hama_tarto_3.jpg

A Hama új tablet tartója ugyanis elsősorban azok számára készült, akik szeretik az igényes megjelenésű kütyüket: a 7 és 15 colos méret között minden tablethez használható állvány alumíniumból készült, és formája alapján is kiemelkedik a népesnek mondható mezőnyből. A 7-15 colos méret azt jelenti, hogy a tablet szélessége 15,5 valamint 38,1 cm között lehet.

hama_tarto_2.jpg

A tartó használható egyszerű állványként az asztalon, ha mondjuk filmet szeretnénk nézni otthon, vagy egy második monitorra van szükség. De arra is van mód, hogy a lábait összecsukva egy falra szerelhető foglalatba helyezzük – ez az opció pedig a konyhában jöhet jól, ha a recepteket nem szakácskönyvből, hanem internetről olvasva szeretnénk próbálgatni.

hama_tarto_1.jpg

Az állvány kecses megjelenésre ellenére elég robusztus ahhoz, hogy akár egy 1 kg-os tabletet is simán megtartson, és mivel a tartófej 360 fokban forgatható, az sem jelentht gondot, ha alkalomadtán a táblagépet nem fektetve, hanem állítva szeretnénk használni.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

182580: Hama univerzális tablet tartó asztalra/falra 2in1, 7-15"-ig