Jövő héten ismét PlayIT!

Ez pedig nem jelenthet mást, minthogy a uRage termékekkel ismét testközelből ismerkedhettek meg, mégpedig a Hama és a Konzolvilág standján.

hama_urage_6.jpg

Jövő hétvégén, azaz november 17-én és 18-án rendezik meg Budapesten az őszi PlayIT szakkiállítást, amelynek legfontosabb témája természetesen megint a (számítógépes) játékok világa lesz. A Hungexpo területén megtartott rendezvényen a Hama megint saját standdal lesz kint, ahol a uRage termékeket lehet kipróbálni: a standon több tucat gamer PC és 5 játék (Fortnite, Minecraft, Counter Strike, Pubg, Hearthstone), no meg rengeteg uRage kütyü várja majd az érdeklődőket. A uRage egerek és billentyűzetek mellett az egérpadokat és fejhallgatókat is lesz lehetőség kipróbálni. Érdemes személyesen megnézni a kütyüket, hiszen a legrészletesebb specifikációnál is többet mond, ha mi magunk is kézbe vehetjük ezeket az eszközöket. Természetesen vásárolni is lehet majd; akinek megtetszik valamelyik kütyü, az a helyszínen, a Konzolvilág standján meg is fogja tudni venni azt, mégpedig kedvezményes áron.

hama_cbp.jpg

Ahogy fent már említettük, a PlayIT helyszíne ezúttal is a Hungexpo lesz; a kétnapos, november 17-18-i rendezvénnyel kapcsolatos minden fontos információ megtalálható  a https://playit.hu/budapest oldalon - és természetesen itt a jegyet is meg lehet vásárolni.

A uRage termékekről itt a Hama blogon többször is volt már szó, legutóbb a LED-es M3chanical billentyűzetet valamint a Reaper Revolution egér androidos alkalmazását próbáltuk ki. A uRage teljes termékválasztékát és a termékjellemzőket pedig itt tudjátok megnézni.