SanDisk memóriakártyák kemény helyzetekre

Tucatnyi gyártó több száz terméke közül választhatsz magadnak, ha memóriakártyát szeretnél. Azonban nagyon kevés az olyan típus, amelyre nemcsak a hétköznapokban számíthatsz, hanem akkor is, ha a helyzet extrém.

0717_sandisk_high_endurance.jpg

A megújult, és egyelőre négytagú High Endurance termékcsaládot a SanDisk viszont pontosan a rázós körülményekre tervezte: ezeknek a memóriakártyáknak szinte semmi sem árt. Bírják az ütést és a vizet, valamint a speciális burkolatnak hála ellenállnak az erős mágneses térnek és a röntgensugárzásnak is. A kártyák emellett az extrém hőmérséklettel is remekül megbirkóznak, -25 és +85 fokos környezetben egyaránt használhatók.

A SanDisk a memóriakártyákat kifejezetten olyan helyzetekre ajánlja, ahol folyamatosan erős igénybevétel jelentkezik; és ezt nemcsak a fenti dolgokra kell érteni, hanem a normál használat körülményeire is. Az otthoni megfigyelő- és autós fedélzeti kamerákban, távfelügyeleti rendszerekben a folyamatos írás és olvasás is megterheli az adathordozókat. A kártya sebességével természetesen biztos, hogy nem lesz gond: a SanDisk High Endurance termékcsalád valamennyi tagja (256, 128, 64 és 32 GB) rendelkezik a C10, U3 és V30 minősítésekkel, folyamatos olvasás és írás esetén pedig 100 illetve 40 MB adatot tudnak megmozgatni másodpercenként.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

183568: SanDisk High Endurance Micro SDXC kártya, 256 GB

183567: SanDisk High Endurance Micro SDXC kártya, 128 GB

183566: SanDisk High Endurance Micro SDXC kártya, 64 GB

183565: SanDisk High Endurance Micro SDXC kártya, 32 GB