Így lesz elviselhető a hosszú autós utazás gyerekeknek

Hamarosan vége az iskolának és az óvodának; jön a nyaralások ideje. Sokan autóval vágnak neki a hosszabb utazásoknak is, hiszen praktikus, ha a célállomáson nem kell a tömegközlekedéssel bajlódni. Az autós utak viszont hosszúak, és ezt főleg a kisebb gyerekek viselik nehezen. Mutatunk egy apró kiegészítőt, amivel a helyzeten nagyon sokat lehet javítani.

ha_a_tart_1.jpg

Egy univerzális tablet tartóról van szó, amit az első ülés háttámláira lehet felszerelni. Ebből adódik persze, hogy az előfeltétel, hogy legyen legalább egy táblagép a családban, viszont ha ez adott, akkor pár ezer forintból olyan szórakoztatóelektronikai rendszert rittyenthetünk a hátul utazók számára, hogy azt még a légitársaságok is megirigyelhetik. Az állvány segítségével a táblagépet a két első ülés közé lehet rögzíteni, így a kütyü pont ideális helyre kerül ahhoz, hogy hátul mindenki lássa a kijelzőjét.

ha_a_tart_3.jpg

Maga az állvány alumíniumból készült, a táblagépet tartó karok viszont kaptak műanyag borítást is, a karmoknál pedig gumit találunk, hogy az eszköz még véletlenül se karcolódjék meg. A tartó a táblagépet fektetett és állított helyzetben is meg tudja tartani, így akár olvasni vagy játszani is lehet rajta, nem csak filmet nézni – bár az autó folyamatos mozgása miatt mindkét tevékenység nagyobb kihívást jelent.

ha_a_tart_2.jpg

A tartó univerzális, teljesen mindegy tehát, hogy milyen táblagépet használunk – ez már csak azért is fontos, mert egy családban lehet többféle kütyü is. Vannak azért méretbeli korlátok, de ennek tényleg szinte minden tablet megfelel: csak bele kell férni a 18 cm-es magasságba és a 28 cm-es szélességbe valamint az 1 kg-os tömegbe.

 

A bejegyzésben szereplő termék(ek):

182544: Hama univerzális tablet tartó fejtámlákra